To je to što me zanima!

Mišković: Matjaž Kek ostaje na klupi i ako ne dobijemo Dinamo

Imamo odlične igrače, fantastičnog trenera i sjajno okruženje. Vrijeme je da sreća malo pokuca na naša vrata, rekao je za Novi list predsjednik Rijeke Damir Mišković
Vidi originalni članak

Stojim iza trenera i igrača. Bez ikakve fige u džepu. Nisu floskule prije nekakvih rezova. Vjerujem Keku, ovi igrači će nam pružiti još puno zadovoljstva, komentirao je Damir Mišković za Novi list ponuđenu i neprihvaćenu ostavku svoga trenera Matjaža Keka.

Slovenskog stručnjaka poraz od Osijeka na Rujevici jako je pogodio, no predsjednik o otkazu ne želi ni čuti.

- Rijeka igra dobro, bila je na svojoj razini i u susretu s Osijekom, ali nažalost, sreća nam nije sklona. Osijek je na Rujevici dvaput zapucao na naša vrata i odnio bodove, nećemo praviti drame. Imali smo prigode, nismo ih iskoristili - kaže predsjednik hrvatskog prvaka.

Iduće kolo Rijeka stiže na Maksimir odmornom Dinamu, a upravo taj derbi neki su označili ključnim za Kekov posao.

- Nikakve sječe glava neće biti ni ako ne dobijemo Dinamo. Imamo odlične igrače, fantastičnog trenera i sjajno okruženje. Vrijeme je da sreća malo pokuca na naša vrata - kaže Mišković.

Cijeli razgovor s predsjednikom Rijeke pročitajte na Novom listu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Hyper 23.10.2017.

    Miško je isti Jack Nicholson s ovim cvikama 😂

  • Arzancanin 23.10.2017.

    Svaka čast Miškoviću 👍👍👍!!! Rijeci treba mir, Kek je najbolji trener za ovu ekipu 👍👍👍!!! Prije neki 5 dana je bio majstor protiv Austrije Beč a sad je loš????

  • mato15 23.10.2017.

    Svaka čast za Miškovića Rijeka stvarno igra dobro ali ne pobjedi uvijek bolji a i Osijek nije uopće loš naprotiv odličan je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare