To je to što me zanima!

Mislav je postao heroj ulice: Gol je za obitelj i sve navijače

Svi mi imamo slične snove, ali jasno da mnogi ostanu nedosanjani. I meni se činilo da nikada ništa neće biti od moga gola u dresu Dinama na punom Maksimiru pa sam se prevario, kaže Mislav Oršić
Vidi originalni članak

Lijepa prednost, ali fatalno će biti ako pomislimo da je to dovoljno. Čeka nas teška utakmica u Norveškoj u kojoj će domaćin ići do kraja, na nama je da budemo mudri i da posao privedemo kraju na opće zadovoljstvo svih naših navijača - rekao nam je jutro nakon 2-0 protiv Rosenborga sjajni Mislav Oršić.

S 13-14 godina dolazio je u Maksimir kao navijač Dinama. Je li mogao sanjati da će jednoga dana zabijati golove pred 25.000 gledatelja.

- Svi mi imamo slične snove, ali jasno da mnogi ostanu nedosanjani. I meni se činilo da nikada ništa neće biti od moga gola u dresu Dinama na punom Maksimiru pa sam se prevario. Na svu sreću, ja živim svoje snove. I uživam u svakoj sekundi - kaže Oršić.

Ovo je za njega bio tjedan snova, dobio je u poziv u reprezentaciju prvi put, a onda je odigrao novu sjajnu partiju u Maksimiru.

- Iskreno, kad sam se vratio u HNL, nisam razmišljao o reprezentaciji, nadao sam se samo da ću ostaviti traga u Dinamu i korak po korak sam došao do kockastog dresa - ponosno je Dinamovo krilo. Rosenborgu je za 2-0 zabio lijevom nogom, a prije penala i prvoga gola sjajno je pucao desnom nogom.

- Desna je bolje, ali vidite da i lijeva može koristiti. Lopta je bila nemirna, malo je skakala, ali uspio sam je smiriti. Gol sam posvetio svim navijačima koji su bili na stadionu i svojoj obitelji. Sin Manuel je još premali da shvati što tata radi, ali jedva čekam da odraste da mu pokažem ove snimke. Bit će ponosan na tatu - kaže Oršić, kojega su došli podržati mnogi prijatelji iz kvarta Malešnica.

- Tri Maksimira ne bi bila dovoljna da svima koji nas pitaju damo ulaznice. Raduje me što što Zagreb živi svoj Dinamo i nadam se da će to potrajati. Bilo je jako puno i mojih s  Malešnice - kaže nam Oršić majstor PlayStationa u svlačionici.

- Bio je turnir prije par mjeseci. Rrahmani, Olmo, Gojak i ja. Trudili su se, ali nije ih išlo, ha, ha.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zidar_šiljo 23.08.2019.

    Kad je došao, pitao sam se od kud su ga izvuli, ali fakat je dobra igrač

  • Busi 23.08.2019.

    dobar je Orša, ovoooogaaa... ima mali budućnost i ovoga...

  • Veliki Meštar sviju hulja 23.08.2019.

    frizurica sredjena pomorandza cedjena brodski podovi morski plodovi podno grijanje intimno brijanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare