To je to što me zanima!

Mišo Kovač u Real Madridu: Zna Gareth Bale što valja...

Krenule su teorije kako je naš Luka suigraču iz Reala darovao kompilaciju najvećih Mišinih hitova i Balea upoznao s likom i djelom hrvatskog čarobnjaka lakih nota
Vidi originalni članak

Salve smijeha i mnoštvo komentara na Facebooku izazvala je fotografija Garetha Balea s majicom na kojoj je lik legendarnog pjevača Miše Kovača.

Gospodin Gareth Bale igra u kraljevskom klubu, ali svjestan je da je samo jedan kralj - Mišo! Bravo, legendo, pisali su obožavatelji nogometa i dalmatinske pjesme, a neki su se upustili i u nagađanja koja je to brzonogom velškom nogometašu omiljena Mišina pjesma. Po nekima je to sigurno “Drugi joj raspliće kosu”, a mnogi su uvjereni kako je to bez sumnje “Svi pjevaju, ja ne čujem”. 

Krenule su i teorije kako je naš Luka Modrić suigraču iz Reala darovao kompilaciju najvećih Mišinih hitova i Balea upoznao s likom i djelom hrvatskog čarobnjaka lakih nota kojeg obožava i staro i mlado. 

Naravno, najvjerojatnija teorija je kako je ova fotografija samo plod "photoshopa".

Idi na 24sata

Komentari 53

  • no_religion 30.09.2013.

    Zar nitko ne konta da se ovi iz 24 sata malo zafrkaju i da je tekst cista parodija?

  • mariocalabrese 30.09.2013.

    Kako Miso zar se lik ne zove od devedeset i prve Mate?

  • Pivica velika 30.09.2013.

    Mišo Kovač nikada nije bio pjevač,već pripovjedač i narikača tuđih stihova.On je pjevač isto kao što je Maloča nogometaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare