To je to što me zanima!

Mitrović operiran u Finskoj! Marca piše o Alenu Haliloviću

Matej Mitrović operiran je u Finskoj kod dr. Lassea Lempainena, operacija je prošla uspješno. Marca piše o putu Alena Halilović od Dinama preko Barcelone i Milana do Rijeke
Vidi originalni članak

Rijeka je na svom profilu objavila vijest o tome kako je, nakon teže ozljede zadnje lože, Matej Mitrović, veliko ljetno stopersko pojačanje, podvrgnut operativnom zahvatu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Matej Mitrović danas je operiran u Finskoj. Operacija je prošla uspješno od strane Dr. Lassea Lempainena, a našem braniču želimo brz oporavak i što brži povratak na travnjak', objavili su s Rujevice.

Vrijeme oporavka nije istaknuto, ali navijačima i struci je najbolje do kraja prvog dijela sezone zaboraviti na 'Mitra' koji svoj optimizam nakon operacije demonstrira iz Finske, osmijehom i raširenim Armadinim šalom 'Sami protiv svih'.

Planetarno glasovita, vjerojatno najpoznatija i najbolja svjetska dnevna sportska novina, španjolska Marca, posvetila je svoje retke još zvučnijem riječkom pojačanju, Alenu Haliloviću.

Uz fotografiju 'desetke' s riječkim šalom na Rujevici, Marca piše:

- U dobi od 26 godina, nakon što je od 2014. promijenio 10 različitih momčadi, vratio se u Hrvatsku gdje će igrati za Rijeku. Bio je smatran prirodnim nasljednikom Luke Modrića, što je izazvalo interes europskih velikana. Na kraju je Barcelona bila ta koja je platila 5 milijuna eura da ga dovede iz Dinama 2014. Za Barcu je debitirao u Kupu pod Luisom Enriqueom 15. siječnja 2015., ali više nije igrao s prvom momčadi, a odonda je promijenio osam klubova.

Naslov teksta je: Alen Halilović: Od mladog svjetskog obećanja do... Povratka na početak'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Jimmy pussylicker 16.08.2022.

    Mitar>Lovren

  • foša 11.07.2022.

    Da sami protiv svih😂😂 sto ce zdravko rec na to?

  • Nenad B 11.07.2022.

    Brzi oporavak, Rijeka mora i može bez tebe neko vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare