To je to što me zanima!

Mjerna jedinica preplašenosti, ali na terenu Rog je ko Mlinka

Marko Rog nakon odličnog debija protiv Vardara morao na tobogane u toplice. Pomalo preplašeni Rog igrao je baš kao nekad njegov legendarni imenjak Mlinka
Vidi originalni članak

Ovakav debi nije viđen još od Marka Mlinarića, pričali su članovi izvršnog odbora Dinama.

- Jest, mali je strašan - dodao je Zdravko Mamić pohvalivši novu akviziciju, najskuplju u povijesti kluba.

Stidljivi i pomalo preplašeni Marko Rog igrao je baš kao nekad njegov legendarni imenjak. Sitne i krhke građe, s masnicom ispod lijevog oka, koja ne prolazi ni tjedan dana nakon utakmice protiv Karpata, prolazio je igrače Vardara kao osnovnoškolsku djecu. Brz kao Ivica Olić, zabijao se među makedonske stopere, a oni su ga, jer nisu mogli drukčije, zaustavljali rukama, hrvačkim zahvatima, pa čak i udarcima primjerenijim UFC-u.

- Ne mogu vjerovati kako sam primljen - ponavljao je Rog svakih desetak minuta.

Ćorić i Pjaca gotovo se ne odvajaju od njega. Jutro nakon utakmice vodili su ga na tobogane u obližnje toplice. Niz tobogane za djecu Rog se spuštao bez problema, ali na one malo brže i strmije nije se dao. No kako je novi u Dinamu, morao je proći Ćorićevu i Pjacinu inicijaciju. Spustio se niz tobogan u kojem se postiže brzina i do 70 km/h. I dok su Ćorić i Pjaca to ponovili desetak puta, Rog se zadržao na onom incijalnom spuštanju.

- Ajde, djeco, ako se mogao spustiti Rog, možete i vi - hrabrio je Ante Ćorić neodlučnu djecu.

Rog je, kako kažu, mjerna jedinica za preplašenost.

A ako je suditi po debiju u dresu Dinama, postat će i mjerna jedinica za vrhunski nogomet. Priliku da nastavi u istom tonu ima već u nedjelju, kada Dinamo igra protiv ukrajinske Zorje iz Luganska, koja je lani bila četvrta u prvenstvu. Momčad će voditi Damir Krznar i Igor Cvitanović. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Tomo Vida 04.07.2015.

    ima talenta...a sad će mamić od njega napravit igračinu i transferirat ga za velike pare :)

  • 04.07.2015.

    Ajde konaćno za promjenu i jedan članak o nogometu. Nadam se da sad kad Mamića više nema da će navijači pohrliti na stadion da bodre plave dečke. Tako su bar neki obećavali. Ili sad možda imaju i kodi drugi uvjet?

  • tovar-iš 04.07.2015.

    ma želim dečku u najmanju ruku..Real ili Barcelonu,ali do juče je do podne čuvvao koze i radio na opg-u,popodne ošao na trening u selo a sutra tj prekosutra vrijedi 5 miliona eura....molim vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare