Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Mjerna jedinica preplašenosti, ali na terenu Rog je ko Mlinka

Marko Rog nakon odličnog debija protiv Vardara morao na tobogane u toplice. Pomalo preplašeni Rog igrao je baš kao nekad njegov legendarni imenjak Mlinka

Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
28 komentara

Ovakav debi nije viđen još od Marka Mlinarića, pričali su članovi izvršnog odbora Dinama.

- Jest, mali je strašan - dodao je Zdravko Mamić pohvalivši novu akviziciju, najskuplju u povijesti kluba.

Stidljivi i pomalo preplašeni Marko Rog igrao je baš kao nekad njegov legendarni imenjak. Sitne i krhke građe, s masnicom ispod lijevog oka, koja ne prolazi ni tjedan dana nakon utakmice protiv Karpata, prolazio je igrače Vardara kao osnovnoškolsku djecu. Brz kao Ivica Olić, zabijao se među makedonske stopere, a oni su ga, jer nisu mogli drukčije, zaustavljali rukama, hrvačkim zahvatima, pa čak i udarcima primjerenijim UFC-u.

- Ne mogu vjerovati kako sam primljen - ponavljao je Rog svakih desetak minuta.

Ćorić i Pjaca gotovo se ne odvajaju od njega. Jutro nakon utakmice vodili su ga na tobogane u obližnje toplice. Niz tobogane za djecu Rog se spuštao bez problema, ali na one malo brže i strmije nije se dao. No kako je novi u Dinamu, morao je proći Ćorićevu i Pjacinu inicijaciju. Spustio se niz tobogan u kojem se postiže brzina i do 70 km/h. I dok su Ćorić i Pjaca to ponovili desetak puta, Rog se zadržao na onom incijalnom spuštanju.

- Ajde, djeco, ako se mogao spustiti Rog, možete i vi - hrabrio je Ante Ćorić neodlučnu djecu.

Rog je, kako kažu, mjerna jedinica za preplašenost.

A ako je suditi po debiju u dresu Dinama, postat će i mjerna jedinica za vrhunski nogomet. Priliku da nastavi u istom tonu ima već u nedjelju, kada Dinamo igra protiv ukrajinske Zorje iz Luganska, koja je lani bila četvrta u prvenstvu. Momčad će voditi Damir Krznar i Igor Cvitanović. 

Naši partneri pišu
Message