To je to što me zanima!

Mjesec dana do okupljanja pola 'vatrenih' ne igra u klubovima!

Brozović je više igrao za Hrvatsku u mjesec dana u Katru nego za Inter od rujna, Oršić i Kovačić su u drugom planu, Pašalić je rezerva, a i Ancelotti je Modrića 'službeno' proglasio - džokerom!
Vidi originalni članak

Prvi popis nakon Eura 2021. izazvao je šok. Zlatko Dalić shvatio je, kako je kasnije priznao, da je nekim igračima previše dopuštao, da ih je zvao zbog zasluga iz Rusije 2018. i odlučio je to presjeći. Kroz kvalifikacije za Katar i kroz Ligu nacija isprofilirao je novu momčad te je u Katar poveo 16 igrača (od 26) koji su bili na Euru i osam koji su bili u Rusiji. Tako i srebro i broncu imaju samo Modrić, Kovačić, Brozović, Perišić, Lovren, Vida, Kramarić i Livaković.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • pipolino 18.02.2023.

    Ovo su suhoparni podaci.Treba vidjeti u kakvim klubovima igrači igraju, kakvu imaju konkurenciju na svojim mjestima i što treneri od svakog od njih traže, te koliko utakmica je svaki od tih klubova igrao i protiv kojih protivnika. Vrlo složena križaljka. Najbolji primjer je igranje Vlašića na svim utakmicama, a trener, koji je usput rečeno Hrvat, nije zadovoljan njegovim učinkom. Ili selektirano igranje Modriće, čijim je učinkom Ancelotti super zadovoljan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare