To je to što me zanima!

Mlada Unitedova zvijezda sada žali: Baš sam bio neodgovoran

Igrači su za vrijeme svog boravka na Islandu u sklopu utakmice Lige nacija navodno pozvali cure da im se pridruže u hotelsku sobu prekršivši tako pravila ponašanja za vrijeme pandemije
Vidi originalni članak

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood (18) ispričao se za svoje postupke koje su dovele do izbacivanja njega i mlade nade Manchester Cityja Phila Fodena (20) iz engleske reprezentacije. Igrači su za vrijeme svog boravka na Islandu u sklopu utakmice Lige nacija navodno pozvali cure da im se pridruže u hotelsku sobu prekršivši tako pravila ponašanje za vrijeme pandemije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladići su poslani kući uz kazne od 1350 britanskih funti zbog kršenja pravila ponašanja za vrijeme pandemije te su dobili 'jezikovu juhu' od matičnih klubova i engleskog izbornika Garetha Southgatea (50). Nije mu bilo drago zbog nestašluka njegovih igrača te će se vjerojatno prisjetiti ove situacije prilikom slaganja popisa za nadolazeće nacionalne akcije.

"Manchester United se slaže s nogometnim savezom i također smo razočarani zbog ponašanja Masona Greenwooda u ovoj priči", objavio je klub s Old Trafforda.

Nakon što se Phil Foden javnosti i svojim fanovima ispričao u ponedjeljak putem društvenih mreža, Greenwood je svoj profil izbrisao te svoju ispriku poslao u utorak putem klupske web stranice:

- Sad kad sam imao priliku razmisliti o onome što se dogodilo, mogu se svima ispričati zbog neugodnosti koju sam prouzročio. Bilo je neodgovorno od mene što sam prekršio protokole COVID-a 19 koji postoje radi zaštite igrača, osoblja i javnosti. Konkretno, želim se ispričati Garethu Southgateu što sam ga iznevjerio kad mi je ukazao veliko povjerenje - rekao je Greenwood i dodao:

- Igranje za Englesku bio je jedan od najponosnijih trenutaka u mom životu i samo sebe moram kriviti za ovu ogromnu pogrešku. Obećavam svojoj obitelji, navijačima, Manchester Unitedu i Engleskoj da je ovo lekcija iz koje ću naučiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bilic2 08.09.2020.

    Dok si guzio bilo je dobro😂🤣😂🤣😂

  • 08.09.2020.

    Nisi bija neodgovoran već je pripelo a bože moj i to je za ljude,trener je po meni kriv😉

  • cicinakitu 08.09.2020.

    a gdje su suigraci iz repke? za takvu glupost valjalo bi se dici i reci, aki su oni izbaceni, izbaceni smo i mi, i da vidis drame onda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare