To je to što me zanima!

Mladen Petrić: Hajduk do sada nikad nisam pobijedio

Sve su to dobri igrači. Ili su blizu reprezentacije ili na pragu odlaska u neki veliki europski klub, kaže napadač HSV-a Mladen Petrić o igračima Hajduka
Vidi originalni članak

Drago mi je da smo u Hrvatskoj, da igramo u Splitu i nadam se da ću imati prilike odvesti suigrače do grada jer su mi svi već po dolasku u hotel rekli kako je ovdje lijepo. O utakmici HSV-a i Hajduka odigranoj prije 30 godina ne znam ništa osim onog što sam pročitao u novinama, ovo je nama samo pripremna utakmica, najavljuje Mladen Petrić susret s Hajdukom na Poljudu u srijedu.
- Već u nedjelju igramo protiv Juventusa i nisam siguran kakav će sastav trener postaviti. Hajduk poznajem isključivo preko igrača s kojima sam se sreo u reprezentaciji, Subašićem, Sharbinijem, Andrićem, znam za Ibričića... Sve su to dobri igrači. Ili su blizu reprezentacije ili na pragu odlaska u neki veliki europski klub. S Hajdukom sam se sreo u dresu Grashopersa dva puta. Igrali smo 1-1 i 0-0 i moglo bi se reći da ih dosad nikad nisam pobijedio - kaže Petrić koji s HSV-om dolazi u Split nakon 30 godina.

SVJETSKO PRVENSTVO NAPOKON JE GOTOVO
Sad kad je SP završilo svima nam je puno lakše. Isprva mi je bilo jako teško gledati utakmice kad se mi nismo plasirali. Ne volim gledati unazad, nadam se da će biti bolje u idućem ciklusu za SP. Što se tiče Njemačke, igrali su atraktivno. s obzirom na formu igrača prije prvenstva nisam očekivao da će biti ovako dobri - zaključio je Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_44083 13.07.2010.

    Ja sam Hajdukovac,i iskreno mi je drago što je Dinamo danas pobjedio, Dinamo nije sposoban zadnjih godina-činjenica!!

  • Knight Cross 13.07.2010.

    a ne pa sigurno za HSV ovo nije neka tekme.. to su one tekme mucenje za igrace kaj igraju tek toliko da igraju neku tekmu(bolje neg na treningu medjusobno..) :)

  • Mića iz Starog Čiča 13.07.2010.

    Ako gledamo relano, HSV bi trebao potopiti poluamaterski Hajduk čiji igrači imaju manji kontinuitet od onih mehaničara, kobasičara i konobara iz lihtenštajnskog Vaduza. Bojim se samo da Petrić neće svoje hamburške kolege nagovoriti u svlačionici da ne izbuše Subašićevu mrežu, pa da k\'o fol odigraju samo 5:1, s tim da će počasni gol zabiti Ibričić iz nepostojećeg penala. Suma sumarum, očekujem razvaljotku Njemaca i tužne dalmatinske njuške sutra po rivi... He-he-he!

Komentiraj...
Vidi sve komentare