To je to što me zanima!

Mladen Petrić: Sljedeći gol slavit ću 'moonwalkom'

Bit će teško izvesti ga u kopačkama na terenu, ali potrudit ću se, izjavio je hrvastki reprezentativac i napadač HSV-a, obožavatelj Michaela Jacksona
Vidi originalni članak

Napadač HSV-a i hrvatske nogometne reprezentacije Mladen Petrić dao je intervju lokalnom hamburškom dnevniku, Morgenpostu. Ima velike ambicije.
- Uvijek želim napredovati, svake sezone. Lani sam u Hamburg došao kasno, nakon Europskog prvenstva, bez prave pripreme. A, otegotnu su mi okolnost predstavljali i ozljede i napadi alergije. Nadam se da ću ovu sezonu odraditi bez njih.
Hrvatski reprezentativac objasnio je probleme s alergijama.
- Iznenadne su i neočekivane. Prošloga sam ljeta mislio da iza sebe imam osam mjeseci odmora, a uopće nisam došao do zraka. Ispalo je da sam alergičan na neko voće, drveće i cvijeće. Nije ugodno, ali borim se. Ispada da sam alergičan i na vrstu praška kojim se peru naši dresovi, cijeli mi se gornji dio tijela jednom prilikom osipao. Sada se moj dres pere zasebno.
Petrić je odmalena, priznaje, bio zaljubljenik u glazbu 'Kralja popa',  što će pokušati dokazati i prilikom svog prvog sljedećeg pogotka. Naime, proslavu istoga začinit će svjetski poznatim plesnim korakom kojeg je Michael Jackson izmislio.
- Bit će to teško izvedivo u kopačkama, ali svoj ću sljedeći pogodak možda proslaviti 'moonwalkom' - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hrvoje123456 11.07.2009.

    JEdva cekam :) bas me zanima kako ce to petric isvest , mozda bolje od michaela jackson hehe :P

  • KonradZGB 11.07.2009.

    @isustegleda ajde molim te nadi drugi sport vidim da nogomet bas ne pratis dobro...nego trebao je izvesti moon walk kad je obranio penal u kupu uefa :D

  • isustegleda 11.07.2009.

    ma daj molim te,ti na svakoj tekmi izvodiš walkmoon igraš i trčiš ko da si u beztežinskom stanju,al svejedno baš me zanima kak će to izgledat obrnuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare