To je to što me zanima!

Mladi Barbarić ne potpisuje ugovor sa svojim Dinamom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomislav Barbarić, igrač Dinama na posudbi u Lokomotivi, odbio potpisati ugovor pod uvjetima pod kojima će potpisati petorica njegovih vršnjaka
Vidi originalni članak

Domagoj Antolić, Josip Pivarić i Ivan Tomečak, Dinamovi igrači u Lokomotivi, prvoga dana priprema potpisat će profesionalne ugovore s Dinamom. Jednako kao i još dvojica talentiranih klinaca, Andrej Kramarić i Šime Vrsaljko. No to neće učiniti i Tomislav Barbarić, 19-godišnji branič koji je pred kraj prošle sezone nekoliko utakmica odigrao i u Dinamovoj prvoj postavi.
- Svima su nam ponudili jednake uvjete, ali ja ih nisam prihvatio. Što se novca tiče, nema ničega spornoga, ali radi se o nečem drugom - rekao je za SN Tomislav Barbarić, pa dodao kako je zajedno sa svojim stricem postavio određene uvjete vezane uz budući transfer. Barbarić navodno u ugovor želi dodati stavku po kojoj će već sada biti jasno po kojoj cijeni može otići iz Maksimira. U Dinamu na to ne pristaju u nadi da će zaraditi više.
- Nadam se da ćemo ipak doći do kompromisa. Ako ne uspijemo, ostat ću u Lokomotivi još šest mjeseci - rekao je za SN Barbarić.

TALENTIMA POLA MILIJUNA EURA
Ugovor koji smo ponudili šestorici naših mladih igrača predviđa stepenasto nagrađivanje, a fiksni iznos je oko 500.000 eura, objasnio je Zdravko Mamić. Petorica od šestorice potpisala su ugovore na 7,5 godina i tih će pola milijuna dobiti čak i ako ne odigraju ni sekunde. Budu li igrali, mogu zaraditi i do dva milijuna eura! Ili oko 250.000 po sezoni...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_24105 30.12.2008.

    i bio je red da krenu uzimati dečke iz svoje škole

Komentiraj...
Vidi sve komentare