To je to što me zanima!

Mladi Englez se oporavlja: Ma sve je u redu, dobro se osjećam

Tashanu Oakley-Bootheu nakon teškog su pada pružali pomoć na travnjaku u Zaprešiću, a nakon što je stabilizirano njegovo stanje u bolnicu javio se obožavateljima na Twitteru...
Vidi originalni članak

Već na poluvremenu utakmice s Turskom dobili smo informacije da je Tashan dobro, pri svijesti, ali i da će morati ostati na daljnjem liječenju u bolnici, rekao je izbornik Engleske U-17 reprezentacije Steve Cooper nakon polufinalne utakmice s Turskom.

Utakmice nakon koje svi pričaju samo o mladom Tashanu Oakley-Bootheu, krilnom napadaču koji je teško nastradao u sudaru s turskim igračem na utakmici u Zaprešiću. Mladi nogometaš Tottenhama nakon sudara ostao je bez svijesti i pomoć mu se na travnjaku pružala desetak minuta. Hitno je prevezen u bolnicu, a čim mu se stanje stabiliziralo javio se svojim obožavateljima na Twitteru.

- Ponosan sam na vas, dečki. Evo nas u finalu. Ja sam dobro i zahvaljujem se svima na porukama - napisao je mladi nogometaš.

Iako je sada sve u redu, situacija na travnjaku izgledala je prilično šokantno.

- Nisam vidio što se točno dogodilo, no velike zasluge što je sve na kraju ispalo dobro idu našim i turskim liječnicima koji su brzo reagirali. Ta suradnja samo je dokaz velikog međusobnog poštovanja, upravo to i jest bit ovakvih natjecanja - rekao je Cooper nakon pobjede 2-1 koja ih je odvela u finale EP-a.

I turski izbornik nakon utakmice je pričao o mladom Englezu.

- Nadam se da će biti dobro. Najvažnije od svega je zdravlje igrača - rekao je Mehmet Hacioglu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare