To je to što me zanima!

Mladi kapetan Brazila će čuvati leđa Modriću i Niki

Sandro (20) igra na poziciji zadnjeg veznog u brazilskom Internacionalu za koji je nastupio 63 puta. Vrijednost mu je osam milijuna eura.
Vidi originalni članak

Redove Tottenhama do kraja mjeseca pojačat će kapetan mlade brazilske reprezentacije Sandro, kojeg je krajem kolovoza za kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Čilea pozvao i izbornik Dunga. Sandro (20) igra na poziciji zadnjeg veznog u Internacionalu za koji je nastupio 63 puta. Transfermarkt ga je procijenio na osam milijuna eura.
- Sandro je oduševljen i spreman doći u Tottenham. Svidjela nam se ponuda, od njegove plaće do dužine ugovora, ali ostaju sitni detalji koje klubovi moraju dogovoriti - rekao je njegov menadžer Luiz Paulo Chignall. Još se ne zna točno o kojim brojkama se radi, ali mediji s Otoka spominju cifru od 15 milijuna eura za cijeli transfer. Na njegovoj poziciji glavna konkurencija su mu Jermaine Jenas i Tom Huddlestone dok se na poziciji klasičnog veznog igrača u Spursima ustalio ljubimac navijača s White Hart Lanea Wilson Palacios.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • spectre_1 13.01.2010.

    mislim da će se bez beda ugurat u prvih 11 umjesto huddlestona ili jenasa..jako dobar igrač

  • safin 13.01.2010.

    mamiću kupi ga za 8 milja od prdaje lovrena. gledao sam ga mali rastra

Komentiraj...
Vidi sve komentare