To je to što me zanima!

Mladi Talijan predao meč protiv Novaka: Nisam bio ozlijeđen, više nisam mogao osvojiti gem

Izgledalo je sve kao iz bajke za mladog Lorenza Musettija jer na nakon prva dva seta imao prednost 2-0 protiv prvog reketa svijeta, a onda je pao i bio toliko demotiviran da je odlučio predati meč, što i nije u duhu sporta
Vidi originalni članak

Ne, ne, ne. Nisam predao zbog ozljede. Bilo je malo grčeva i bolova u donjim leđima, ali ja više nisam mogao osvojiti ni poen. To nije bilo dobro ni za publiku i zato sam odlučio predati. Nisam imao šansu, mislio sam da je najbolje rješenje da to napravim, rekao je Lorenzo Musetti (19) i otkrio koji je razlog da dva gema prije kraja meča odluči odustati i predati Novaku Đokoviću (6-7(7), 6-7(2), 6-1, 6-0, 4-0).

Tek mu je 19 godina i još je mnogo kvalitetnih partija pred njim, ali ova predaja u osmini finala Roland Garrosa neće mu ići na čast. Neki tenisači su i ozlijeđeni 'radi reda' odigrali posljednje gemove kako bi mogli čestitati protivniku na odličnoj partiji, a on je odlučio linijom manjeg otpora.

NALJUTIO SE Nole gubio 0-2 u setovima pa dopustio protivniku jedan gem!

U današnje se vrijeme povlače i druga pitanja, ali teško je za vjerovati da bi mladi Talijan imao ikakve veze s kladionicom, no nakon ovakvih izjava mogla bi se i pokrenuti neka izjava. Sve je izgledalo idilično nakon prva dva seta, ali Novak je onda postao najbolji mogući Novak, dok je Musetti samo padao.

Bilo kako bilo, Đoković će u četvrtfinalu Roland Garrosa igrati protiv Mattea Berrettinija, dok će Musetti razmisliti o svom potezu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 08.06.2021.

    Naravno da je Đokovic kriv zato što je Musetti neozlijeđen predao meč i zato što je balavac koji još mora naučiti što je fairplay. Đokovic ima milijune na računima, osigurao je budućnost cijeloj obitelji, bas bi isao na takav način ugroziti sve što je do sada postigao i to na jednom Grand Slamu. Inace, ovi mlađi tenisaci sve češće predaju meceve kad osjete da ne mogu pobijediti. Ili ako ne predaju, hodaju ko zombiji po terenu bez trunke volje za icim i borbe. Viđeno danas na meču Zverev - Davidovich. 

  • Mateo730 08.06.2021.

    A najjači su mi ovi što pričaju da je namješto, eto sigurno bi igrali za kladionice u osmin finala RG, ajde da je upitanju neki lijevi turnir. Đoković je fizički spremnijii na to ga je najviše dobijo, Museti je bukvalno umro poslje drugig seta.

  • 08.06.2021.

    Price za malu dicu, koliko uplata je bilo na Novaka nakon drugog seta pa to je strasno i onda predaja dva gema prije i storniranje listica, zato mi se gadi sport, jer to nema veze sa sportom nego kockom i mafijom, fuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare