To je to što me zanima!

Mladi Vuković briljirao u slavlju 'Žutih' protiv momčadi Zadra

Košarkaši Splita porazili su Zadar u prvenstvu s 86-74. U jednom su trenutku 'Žuti' vodili s preko dvadeset koša razlike. Najbolji u kod Splita bio je Domagoj Vuković
Vidi originalni članak

Prije tri godine utakmice Splita i Zadra punile su tribine, igralo se za prvaka hrvatske. Od tada su oba kluba dotakla dno i danas su tek sjena nekad slavnih klubova.

No ono što su 'Žuti' večeras prikazali na Gripama vratilo je optimizam navijačima da se gradi jedna nova momčad od koje se u budućnosti može puno očekivati. 

Konačnih 86-74 ne oslikavaju pravo stanje onoga što se vidjelo na Gripama. Dvadeset razlike bilo je u 37.minuti. No više od pobjede bila je to parada 'žutih' mladića, prije svih mladog Domagoja Vukovića, koji je za 30 minuta upisao devet koševa, sedam skokova, pet blokada i tri ukradene lopte.

Osamnaestogodišnji Vuković pravi je potencijal, a sigurnost u igri danas su mu davali iskusni Srđan Subotić i Ivan Mimica.

- Imali smo puno problema s izostancima, ali nema predaje, borimo se do kraja. Pokazali smo kvalitetu - rekao je trener Splićana Mladen Vušković.

Razočaran je bio trener Zadra Aleš Pipan.

- Raspali smo se u drugom poluvremenu. Bilo je puno neozbiljnosti u našim redovima. Čestitam Splitu na zasluženoj pobjedi - zaključio je Pipan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • to jee 26.11.2011.

    Žalosno što su ovi klubovi samo sjena od svoje prošlosti..Dovoljno je da se pogleda ovaj video gdje su ljudi živili za košarku,a danas ako dođe njih 500 su sretni..http://www.youtube.com/watch?v=A15EfelceLY

Komentiraj...
Vidi sve komentare