To je to što me zanima!

Mladina: Maradona me dobio, a nasmijao se kada sam mu rekao da i mi imamo nešto zajedničko

Diego Maradona me tada pitao što to imamo zajedničko, a ja sam mu rekao - inicijale, smije se Davor Mladina. Zoran Mamić ga je pak sa svojim Al Ainom izbacio u četvrtfinalu Presidents kupa...
Vidi originalni članak

Diego Armando Maradona u svojoj se trenerskoj karijeri znao sukobljavati i s hrvatskim stručnjacima. Zoran Mamić sa svojim ga je Al-Ainom i pobijedio (4-2) 2018. godine u Presidents kupu Ujedinjenih Arapskim Emirata, dok je Diego Maradona u veljači iste godine (također u Emiratima) svladao Davora Mladinu koji se dobro sjeća tog susreta s ikonom svjetskog nogometa.

OD SRČANOG UDARA Umro je veliki Diego Maradona!

 

- Da, pozdravili smo se prije utakmice, pričali smo na talijanskom, bio je jako prijazan i ugodan za razgovor. Nije djelovao nimalo umišljeno, a nema dvojbe da se radi o jednom od najvećih nogometaša svih vremena - kaže Davor Mladina koji je tada sjedio na klupi drugoligaša Ras Al-Khaime.

POGLEDAJTE VIDEO: Umro Diego Armando Maradona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njegov je Fujairah slavio 2-0, a oni su se na kraju i plasirali u Prvu ligu. No, na koncu ih je u tamošnju nogometnu elitu uveo jedan lokalni trener. U klubu su mislili kako su se lakoćom morali plasirati u Prvu ligu, pa su Maradonu smijenili prije tih dodatnih kvalifikacija kroz koje su otišli u viši rang.

Davor Mladina se prisjeća i jedne šale s Maradonom...

ODLAZAK VELIKANA Diegova posljednja fotografija: Maradona je preživio operaciju glave, ali na kraju ga izdalo srce

- Kratko smo pričali, ali smo se i dobro nasmijali. Ja sam mu rekao kako nas dva imamo barem nešto zajedničko, a njega je zanimalo na što mislim. A imamo zajedničke inicijale, haha. Tada se i on baš nasmijao - priča Mladina.

Zoran Mamić je pak u Emiratima nizao sjajne rezultate, a u četvrtfinalu Presidents kupa (kojeg je kasnije Al Ain i osvojio) sadašnji trener Dinama slavio je 4-2. Istina, Maradonin je Fujairah tada bio drugoligaš, stigao čak među osam najboljih momčadi Presidents kupa, a onda poslije utakmice morao stisnuti ruku Zoranu Mamiću.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DeGogi 27.11.2020.

    Ako ubaciš u Google "Maradona" + "Hrvat" imat ćeš 1.000.000.000.000.000 pogodaka. Znači bit će sigurno do 2054 članaka o njemu i Hrvatima, najmanje 20 na dan.

  • kockasti_2 26.11.2020.

    Imaju zajednicko nesto. I Maradona vuce hrvatske korijene

  • 26.11.2020.

    Eeeee lave

Komentiraj...
Vidi sve komentare