To je to što me zanima!

Mladog srpskog igrača žele i Real i Manchester United

Ademu Ljajiću tek je 17, no za njega se već bore dva europska velikana. Nakon Uniteda, u igru se sada uključio i slavni madridski klub...
Vidi originalni članak

Momak kojega od milja zovu 'Kaka iz Sandžaka' 17 godina je napunio prije malo više od mjesec dana. Od početka ove sezone mladi je veznjak dio prve momčadi Partizana, a svojim je igrama privukao pozornost i dvaju velikih klubova - Manchester Uniteda i Real Madrida. Prvi su se javili Englezi, koji su pozvali Adema Ljajića na probu u svoj kamp. Neki su tvrdili da su to učinili bez dopuštenja Partizana.
- Nije istina da nije dobio dopuštenje. Već smo neko vrijeme u kontaktu s ljudima iz Manchester Uniteda - rekao je sredinom listopada čelnik Partizana Darko Grubor.
Baš zbog ove izjave engleski mediji ističu kako je United u prednosti pre Realom u utrci za 17-godišnjeg 'wunderkinda'. Pogotovo nakon što je Alex Ferguson rekao da je oduševljen mogućnostima klinca iz Sandžaka. Dugo se činilo da Sir Alex neće imati previše problema oko dovođenja Ljajića, no uključivanje Real Madrida ne ostavlja ih ravnodušnima.
- Odnosi Uniteda i njihovih španjolskih rivala nisu baš najbolji u ovom trenutku. Počelo je bitkom za Cristiana Ronalda ovoga ljeta, nastavljeno verbalnim prepucavanjem Fergusona i Realova predsjednika Calderona, a kulminirati bi moglo borbom za Ljajića - piše SkySports.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bizzy_dany 05.03.2009.

    da, Adem je iz Novog Pazaar, a koliko ja znam to je ipak Srbija, i tako da je Srbin. I Mirel Suljemani nije bas \"cisti\" Srbin... ali to nikoga ne interesuje, osim oni sto im krivo sto su dobri igraci i sto igraju bas u Srbiju... ;) a kao da je Da Silva bas Hrvat... hihihi ajd molim vas, budi te realni i pusti te decka neka igra fudbal :)

  • pretorian 06.11.2008.

    pa lik nije nista posebno ako njega trazi real onda moj brat moze komotno igrati u barceloni jer ima jaku lijevu i desnu nogu a zabio je proslu sezonu u pionirima 65 golova

  • ZYPO-95 06.11.2008.

    AKO TOG LIKA TRAŽE REAL I MANCHESTER UNITED ONDA JE MODRIĆ NAJBOLJI IGRAĆ NA SVIJETU. MALI UOPĆE NIJE NEŠTO POKAZAO. ZAŠTO BI GA UZIMALI TAKVI KLUBOVI KAD JE SVAKA NJIHOVA REZERVA BOLJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare