Sport

Komentari 6

Mladog srpskog igrača žele i Real i Manchester United

Mladog srpskog igrača žele i Real i Manchester United

Ademu Ljajiću tek je 17, no za njega se već bore dva europska velikana. Nakon Uniteda, u igru se sada uključio i slavni madridski klub...

Momak kojega od milja zovu 'Kaka iz Sandžaka' 17 godina je napunio prije malo više od mjesec dana. Od početka ove sezone mladi je veznjak dio prve momčadi Partizana, a svojim je igrama privukao pozornost i dvaju velikih klubova - Manchester Uniteda i Real Madrida. Prvi su se javili Englezi, koji su pozvali Adema Ljajića na probu u svoj kamp. Neki su tvrdili da su to učinili bez dopuštenja Partizana.
- Nije istina da nije dobio dopuštenje. Već smo neko vrijeme u kontaktu s ljudima iz Manchester Uniteda - rekao je sredinom listopada čelnik Partizana Darko Grubor.
Baš zbog ove izjave engleski mediji ističu kako je United u prednosti pre Realom u utrci za 17-godišnjeg 'wunderkinda'. Pogotovo nakon što je Alex Ferguson rekao da je oduševljen mogućnostima klinca iz Sandžaka. Dugo se činilo da Sir Alex neće imati previše problema oko dovođenja Ljajića, no uključivanje Real Madrida ne ostavlja ih ravnodušnima.
- Odnosi Uniteda i njihovih španjolskih rivala nisu baš najbolji u ovom trenutku. Počelo je bitkom za Cristiana Ronalda ovoga ljeta, nastavljeno verbalnim prepucavanjem Fergusona i Realova predsjednika Calderona, a kulminirati bi moglo borbom za Ljajića - piše SkySports.

Najčitaniji članci