To je to što me zanima!

Mladost povela u finalu, Mursa proigrala tek u jednom setu

Osječani su, uz neigranje kapetana i libera Busaka, kojeg je mijenjao Dugandžić pa Bečeheli, u ranoj fazi prvog seta ostali i bez startnog primača Ivana Đirlića koji se ozlijedio pri doskoku
Vidi originalni članak

Mladost je povela u finalnoj seriji za prvaka Hrvatske. Mladostaši su u Domu odbojke nadigrali Mursu, lanjskog protivnika iz finala, s 3-1 tijekom 103 minute kvalitetne odbojke.

DUBROVNIK U ELITI Dubrovkinje višestrukog prvaka poslale u 2. ligu: Oduševile smo i našu Brazilku iz Sao Paula... KRAJ ZA KAŠTELA Mursa u majstorici izborila još jedno finale protiv Mladosti

Zagrepčani su bili dominantni u uvodna dva seta, Osječani su, uz neigranje kapetana i libera Busaka, kojeg je mijenjao Dugandžić pa Bečeheli, u ranoj fazi prvog seta ostali i bez startnog primača Ivana Đirlića koji se ozlijedio pri doskoku, pa proigrali tek u trećem. No, četvrti su Zagrepčani s početnih 9-3 usmjerili ka prvoj pobjedi.

Gabrijel Cvanciger predvodio je napad Mladosti s 25 poena, a Vuković Murse sa 17. Druga utakmica igra se u nedjelju u maloj dvorani Gradskog vrta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare