To je to što me zanima!

Mlakar je na debiju uspio što i Kozniku, Eduok ostao na tribini

BIT ĆE POJAČANJE Samo su Jan Mlakar i Ardian Kozniku od debitanata zabili dva gola za ‘bile’ u 1. HNL. Koznikuu je to pošlo za nogom davne 1992. u pobjedi nad Istrom na Poljudu (3-1)
Vidi originalni članak

Znate li koliko je debitanata zabijalo za Hajduk u 1. HNL? Njih 19. Iz aktualnog kadra: Stefan Simić, Samuel Eduok, Dimitrios Diamantakos i sad - Jan Mlakar (22).

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk na pripremama u Sloveniji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slovenski napadač je u prvom kolu nove sezone 1. HNL zabio oba gola u gostujućem remiju s Lokomotivom na Kranjčevićevoj (2-2). Od spomenutih 19 nogometaša, samo su Mlakar i legendarni Ardian Kozniku na debiju za “bile” u 1. HNL zabili dva komada. Koznikuu je to pošlo za nogom 1992. u prvom kolu protiv Istre na Poljudu (3-1).

Mlakar je došao u ljetnom prijelaznom roku iz engleskog prvoligaša Brightona, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Mariboru, gdje je s 14 golova bio najbolji strijelac elitnog razreda slovenskog nogometa.

Odmah je pokazao da je pojačanje, a ako ćemo suditi prema prvom golu Hajduka protiv “lokosa”, pojačanja bi trebala biti još dvojica. Gergő Lovrencsics gurnuo je loptu za Emira Sahitija, povratnika s posudbe iz Šibenika, a Albanac je loptu podvalio za Mlakara. Slovenac je Hajduku donio bod golom za 2-2 nakon krasne asistencije Marka Livaje.

U kadru za utakmicu s Lokomotivom nije bilo nigerijskog napadača Samuela Eduoka (27). On je završio na tribini. Razlog? Švedski strateg Jens Gustafsson smatra da Eduok nije dovoljno spreman za najveće napore.

Podsjetimo, Eduok je prošlu sezonu proveo na posudbi u turskom Konyasporu, ali nije se naigrao zbog ozljede koljena, odnosno problema s meniskusom. Koljeno je operirao u prosincu pa se na ljeto vratio u Hajduk, potpisao novi ugovor sa smanjenim primanjima i sad traži povratak u formu...

POGLEDAJTE I ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 19.07.2021.

    E Mlakaru dje si ti zalutao ? Z sramotu HNLa na Mocnom Tobolu ces valjda shvatiti da si u klubicu koji ne moze proci prvo predkolo 😂😂😂😂😂i bjezi iz ajduga dok si ziv i zdrav

  • luđakneki 18.07.2021.

    Mlakar je igračina, top igračina!! Čekajte kraj sezone pa me popljujte koliko god zelite HŽV

  • a disi ti 18.07.2021.

    Napad odlican sredina i obrana nisu ni za drugu hnl i jbg to je realnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare