To je to što me zanima!

Mlinki najdraži gol u derbiju iz 1996., a Bubalu onaj iz 2001.

Marko Mlinarić i Stanko Bubalo legende su Dinama i Hajduka, a pred poljudski derbi prisjetili su se svojih najdražih golova u najvećim utakmicama hrvatskog nogometa
Vidi originalni članak

Cvita i ja smo stajali pokraj lopte. Rekao sam mu da ću pucati, sudac je već namjestio loptu, a ja sam je povukao još malo unazad, prisjetio se Marko Mlinarić za Goal svog najdražeg gola u derbijima te nastavio:

- Uvijek pucam preko živog zida kad izvodim slobodne udarce, opalio sam, lopta je preletjela živi zid i završila Gabriću u rašljama.

Bilo je to 1996. u Dinamovoj pobjedi na Maksimiru 4-1. No najdraži derbi mu je ipak onaj iz 1984. Završilo je 2-2, a po dva gola dali su Baka Slišković i Mlinka.

Drugoj legendi derbija, Stanku Bubalu, u sjećanju je ostao gol iz 2001.

- Svaki derbi Hajduka i Dinama je napet, ali onaj moj gol 2001. godine je bio poklon navijačima za Uskrs. Mnogi bi pucali u toj situaciji, ali ja sam odlučio fintirati i potom sam zabio na prazan gol. To mi je najdraži gol u derbiju, jedan od najdražih u karijeri - prisjetio se Stanko Bubalo za Goal.

Hajduk je na Poljudu u toj utakmici pobijedio 3-1, a Bubalo je zabio dva gola. Na Goalu se možete prisjetiti kojeg je to igrača Dinama 'Ronaldo iz Turčinovića' posla 'po ćevape '.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Poljsko Pašče 15.03.2015.

    Igor Musa riječka pusa

  • Veki-Zagreb 15.03.2015.

    Mlinarić i Bubalo u istom članku??...ne bu išlo...

  • krticazg 14.03.2015.

    Hvata me nostalgija. Stadion pun, igraju odreda domaći dečki, Da, i neki mutni lik na Maksimirskoj prodaje stiropor za sjedalice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare