To je to što me zanima!

MMA borac žali što nije prebio pedofila: Trebao sam od njega napraviti trajnog invalida...

Živiš u Švicarskoj koja je neki sinonim za normalnu i uređenu zemlju, a istovremeno imate policiju i zakon koji štiti ovakve "ljude", da sam ga prebio mene bi uhitili, kazao je frustrirani Aleksandar Ilić
Vidi originalni članak

Srpski MMA borac Aleksandar 'Joker' Ilić (31) imao je traumatično iskustvo nakon što je naoružani pedofil pokušao napastovati njegovu maloljetnu kćer. Na svu sreću, Ilić je pedofila uspio onesposobiti te pričekati dolazak policije. Pedofila su odmah lišili slobode, ali srpski borac baš i nije zadovoljan.

- Svatko tko živi u Baselu treba vidjeti ovo lice. Pedofilčina odvratna, mamu li ti je*em smrdljivu! Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili uklonjeni ili mrtvi, a ne bi šetali na slobodi i napadali djecu po ulici - bijesan je bio Joker.

- Našao sam kod njega oštar predmet, bio je naoružan, ali njih to ne zanima. Zašto bi oni njega gledali kao opasnog čovjeka i tako ga tretirali - ironično je zaključio Ilić.

Srpski borac iza sebe ima 12 pobjeda i tri poraza u profesionalnoj karijeri. Želi što se nije fizički obračunao s pedofilom.

- Živiš u Švicarskoj koja je neki sinonim za normalnu i uređenu zemlju, a istovremeno imate policiju i zakon koji štiti ovakve "ljude". Da sam ga prebio, polomio pred svima, mene bi odmah uhitili, gubim papire i istjeraju me iz zemlje i možda sutra više ne bi ni vidio svoju djecu. Trebao sam mu polomiti ruke, noge, prste i napraviti od njega trajnog invalida - ljutito je kazao Ilić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • IvicaHerman 08.06.2020.

    Bravo bez milosti samo jako

  • run_gun34 08.06.2020.

    Kako nece bit pedofila tamo samo cokolade i bombone prave.. Salu na stranu pedofila ima na svakom cosku, a cuva ih se kao sredozemne medvjedice, pogotovo ove dobro potkozene i utjecajne..

  • 08.06.2020.

    tako je trebao si ga rastaviti na komade

Komentiraj...
Vidi sve komentare