To je to što me zanima!

MNK Nacional doveo je jednog od najboljih igrača u svijetu!

Redove malonogometnog kluba Nacionala pojačao je Brazilac Williams Oliveira do Nascimento, skraćeno Vassoura, donedavni malonogometaš Šahtara iz Donjecka
Vidi originalni članak

Posebnim avionom iz Donjecka u ponedjeljak navečer u Zagreb je stigao Williams Oliveira do Nascimento (25), skraćeno Vassoura, jedan od najboljih svjetskih malonogometaša.

Donedavni igrač Šahtara potpisat će ugovoro s MNK Nacionalom. Vassoura će, nakon obavljenjog liječničkog pregleda u utorak, možda zaigrati već u srijedu u Domu sportova. U 4. kolu prve lige Nacionalu u goste stiže Murter.

Vassoura je imao ponude najboljih klubova Europe, no odabrao je Zagreb i Nacional.

- Igrao sam protiv Nacionala prije dvije godine u Ligi prvaka i zabio dva gola. Dobio sam ponudu prije mjesec dana i zaključio da je dolazak u Zagreb moj najbolji potez u ovom trenutku. Došao sam po tri trofeja i po onaj europski prije svega - rekao je Brazilac u zračnoj luci Zagreb.

Nacional je odlaske Grdovića i Sutona nadomjestio senzacionalnim transferom Vassoure. Osim njega, doveli su još trojicu Brazilaca. Fernanda iz Zaragoze, Diega iz Las Palasa i Ramosa iz Cabece. Nacionalon s postojećim kadrom u kojem su domaće klase poput Koraba i Kujtima Morine, Matije Capara, Jakova Grcića i Tihomira Novaka, plus pojačanja iz Brazila, puca visoko u europskim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare