To je to što me zanima!

Modri dobili pivo, nazdravljanje Europi 'Dinamovim proljećem'

PRIPREME ZA PROLJEĆE Poznata pivovara je u suradnji s udrugom "Dinamo to smo mi" lansirala limitirano izdanje popularnog "Zlatnog medvjeda" s etiketom mede koji oko vrata ima zavezan Dinamov šal...
Vidi originalni članak

Veljača je sva u znaku Dinama. Prošloga je petka otvorena izložba 'Dinamovo proljeće', a već prvog dana ju je posjetilo više od 400 ljudi. 

U ponedjeljak su izložbu posjetili i igrači Dinama. Sa šefom Nenadom Bjelicom u Galeriji Kranjčar bili su kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković i Izet Hajrović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim vrijednih eksponata koje su kolekcionari ustupili za izložbu, veliki je interes privuklo i posebno "proljetno" pivo.

Poznata pivovara je u suradnji s udrugom "Dinamo to smo mi" lansirala limitirano izdanje popularnog "Zlatnog medvjeda". Svijetlo pivo zlatnožute boje točeno je u boce s etiketom na kojoj je medi oko vrata zavezan Dinamov šal. Za navijače su spremne i krigle s logotipom „Dinamovo proljeće“.

Dinamo je tako postao drugi naš klub sa svojom verzijom piva, nakon "Hajdučkog piva" koje je najvjernijim navijačima splitskog kluba ponuđeno 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pero5 13.02.2019.

    koja glupost! kakve veze ima proljeće s bijelim medvjedom? kakve veze ima dinamo s bijelim medvjedom? totani promašaj! nema šanse da to kupim iako navijam za dinamo preko 40 godina!

  • bbbdado 12.02.2019.

    Glupost. Kakve veze ima Dinamo sa medvjedom ? To ste trebali prije na tržište dat za spas Medveščaka . ak bi kaj pomoglo. Ova udruga je šaka jeda , bolje ne trošit riječi na njih

  • Blokirani Batina 12.02.2019.

    Kakve ovo veze ima sa GNK Dinamo?? Nikakve. Ova "udruga" od 42 clana krade Dinamovo ime i jos ce tuzbu popusiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare