Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Modri dobili pivo, nazdravljanje Europi 'Dinamovim proljećem'

PRIPREME ZA PROLJEĆE Poznata pivovara je u suradnji s udrugom "Dinamo to smo mi" lansirala limitirano izdanje popularnog "Zlatnog medvjeda" s etiketom mede koji oko vrata ima zavezan Dinamov šal...

Foto: Dinamo to smo mi
24 komentara

Veljača je sva u znaku Dinama. Prošloga je petka otvorena izložba 'Dinamovo proljeće', a već prvog dana ju je posjetilo više od 400 ljudi. 

U ponedjeljak su izložbu posjetili i igrači Dinama. Sa šefom Nenadom Bjelicom u Galeriji Kranjčar bili su kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković i Izet Hajrović.

Osim vrijednih eksponata koje su kolekcionari ustupili za izložbu, veliki je interes privuklo i posebno "proljetno" pivo.

Poznata pivovara je u suradnji s udrugom "Dinamo to smo mi" lansirala limitirano izdanje popularnog "Zlatnog medvjeda". Svijetlo pivo zlatnožute boje točeno je u boce s etiketom na kojoj je medi oko vrata zavezan Dinamov šal. Za navijače su spremne i krigle s logotipom „Dinamovo proljeće“.

Dinamo je tako postao drugi naš klub sa svojom verzijom piva, nakon "Hajdučkog piva" koje je najvjernijim navijačima splitskog kluba ponuđeno 2016. godine.

Naši partneri pišu
Message