To je to što me zanima!

'Modri mačak': Obožava modu, a brat mu je igrao u Arsenalu...

Leonardo Sigali u Dinamu je bio poznat kao ljubitelj modnih krpica. Otišao je Argentinac iz Maksimira, ali dobio je dostojnog nasljednika. Izet Hajrović u Louis Vuitton kombinaciji nasmijao je i Edina Džeku
Vidi originalni članak

Izet Hajrović (26) pred vratima je zagrebačkog Dinama.

Izet je reprezentativac BiH, ofenzivno krilo koji je prošao sve omladinske selekcije Švicarske pa ipak odlučio zaigrati za zemlju svojih roditelja.

U dresu Grasshoppera igrao je od 2009. do 2014. godine i osvojio Švicarski kup, a u međuvremenu je debitirao za reprezentaciju BiH.

Iz Grasshoppera je prešao u Galatasaray, ali samo pola godine kasnije otišao je u njemački Werder.

IZET HAJROVIĆ Reprezentativac BiH stigao je u Zagreb i potpisuje za Dinamo

U prvoj sezoni 2014./2015. imao je samo 19 nastupa, sljedeću sezonu proveo je u Eibaru u kojem je odigrao samo sedam utakmica.

Vratio se u Werder i konačno proigrao. Do ozljede koljena bio je jedan od najboljih igrača, Werder mu je dao 1,8 mil. eura godišnje pa je bio i među najplaćenijima.

No to nije opravdao na terenu pa ga je klub odlučio prodati. Spominjalo se da ga žele Dinamo Moskva, Genoa, Deportivo, Trabzonspor...

No Hajrović je završio u - Dinamu iz Zagreba.

U karijeri je igrao s dva hrvatska nogometaša, s Davorom Landekom u Grasshopperu i s Josipom Radoševićem u Eibaru.

Njegov dvije godine mlađi brat Sead igra u švicarskom FC Wohlenu na mjestu stopera, a tri godine proveo je u mlađim uzrastima Arsenala.

Izet Hajrović ima i osebujan stil odijevanja i na maksimirskim hodnicima već se priča da je Leonardo Sigali dobio nasljednika. Naime, Argentinac je dosad bio poznat kao ljubitelj modnih krpica, a dobio je dostojnog nasljednika. 

Hajrović je na društvenim mrežama pokazao da je ljubitelj Louisa Vuittona, a kombinacija je nasmijala i suigrača Edina Džeku.

- A mooj Izete... - napisao je Džeko.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • MINISTAR_3 30.01.2018.

    Jaro 1/1,al meni je simpatičan,hbg dečko traži svoj style.Kad se sad sebe sjetim prije 20 i kusur godina sa sakoom a na džepu palma,dole trapke i zelene šatrostarke ,ah da i podfrknuti rukavi na sakou a vidi se kockasta podstava,ja stvarno nemam kaj reći onda ,ja sam tad bio seljak al na m2

  • drogec 30.01.2018.

    Nervozni poštar propo

  • 30.01.2018.

    Mnogo lep haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare