To je to što me zanima!

'Modri mercato': Etto je na prodaju, želja Interov Dodo

Dinamo je navodno odlučio pokušati prodati Etta ove zime, Brazilac neće biti potreban dođe li Vida iz Osijeka. Ali zato Brazilac možda stiže u napad...
Vidi originalni članak

U 'mrtvoj sezoni', razdoblju kada nogometaši odmaraju, priče i nagađanja najnormalnija su pojava. Priča o prelasku Domagoja Vide iz Osijeka u Dinamo traje već neko vrijeme, no čini se da mladi reprezentativac nije jedina zimska želja u Maksimiru. Vjerojatnim odlaskom Marija Mandžukić otvorit će se mjesto u napadu i neki izvori kažu da će ga Zdravko Mamić pokušati popuniti dovođenjem Doda (22), mladog Brazilca koji igra za Inter iz Zaprešića. Tamo ga je doveo - Eduardo! Dodo je, naime, rođak nogometaša Arsenala.
U Zaprešiću tvrde kako se iz Maksimira nitko nije javio, na Dodu računaju i za proljeće. Ali i normalno je da u Plavom salonu još nisu krenuli u akciju, utakmica s Temišvarom ipak je sve što zanima vodstvo kluba u ovom trenutku. Kada to prođe, možda na red dođu i pregovori oko dolaska novog Brazilca. Njegova cijena po Transfermarktu je 300.000 eura, tu cifru Dinamo bi bez problema mogao isplatiti. Ako će Cufre i Papadopoulosu dobiti više od milijun za odlazak, ova je cijena zapravo zanemariva.
Nešto Dinamo ove zime želi i zaraditi. Mandžukić je, po svemu sudeći, na izlaznim vratima, a klub će pokušati prodati i Brazilca Etta. Forma mu je u padu, na toj poziciji 'modri' imaju Tomečaka, a nadaju se da će imati i Vidu. Etto po Transfermarktu vrijedi 1,7 milijuna eura, takva ponuda mogla bi zadovoljiti Mamića. Hertha i Freiburg su, priča se, već pokazali interes.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • antipeder 16.12.2009.

    Da ste uzeli Jajala već bi osigurali proljeće u Europi, ali ne vi hoćete strance!!!

  • plavocrni 16.12.2009.

    @boixos_os: tog Vidu je očajni Sammir izvozao par puta ko malog majmuna..treba njemu još puno utakmica HNL-a,pa onda u inozemstvo,a jedino u Dinamu može igrat europske utakmice, u Osijeku nece sigurno.

  • maradona101010 16.12.2009.

    Daj provjerite prije nego napisete glupost...Dudo i dudu nisu rodaci...kakve budalastine sve novinari pisu samo da se pise..Odakle je ovaj tekst prepisan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare