To je to što me zanima!

'Modri' pripreme u Hercegovini započeli remijem sa Zrinjskim

Nogometaši Dinama odigrali su prvu utakmicu u sklopu priprema u Hercegovini ostvarivši 1-1 remi protiv Zrinjskog u Mostaru. Za 'modre' je izjednačio Krstanović
Vidi originalni članak

Dinamo je u Mostaru protiv Zrinjskog odigrao prvu utakmicu na hercegovačkom dijelu priprema. Pred 7000 ljudi završilo je 1-1. Zrinjski je poveo golom Aničića nakon kornera u 17. minuti, a nakon kornera je Krstanović izjednačio u 44. minuti. 

Zrinjski je nadigrao Dinamo u prvom dijelu, bio je puno bolji. Ali Dinamo je u nastavku bio opasniji. Na mjestu Matea Kovačića zaigrao je Zvonko Pamić. 

- Žao mi je što nismo odigrali bolje. Čudno smo izgledali, ali možda i nije čudno što smo tako čudno izgledali s obzirom na sve što se dogodilo u zadnja 24 sata. O Kovačiću neću pričati. Neću komentirati transfer. Još ima vremena da se čak i promjeni sustav. Sve su te stvari rješive - rekao je Kruno Jurčić.

Dinamo je do 60. minute igrao u najjačem sastavu, a nakon 60. minute Jurčić je dao priliku igračima koji ne dobivaju šansu tako često. Sljedeća utakmica Dinama je u subotu u 14 sati protiv Širokog Brijega.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • WOMANIZER 01.02.2013.

    njih nisu pobjedili?? o bože dragi!

  • suker 31.01.2013.

    sad se treba privikavati na ovakve rezultate kad se proda ono nesto sto drugi nemaju onda ce biti kriv trener ,prazan stadion ,prokletstva itd.osobno sam jako razocaran ovim potezom uprave, od mene nikada vise nece dobiti podrsku

  • Mozak 31.01.2013.

    Bravo modri....Hajduk će se prošetati drugim dijelom prvenstva !

Komentiraj...
Vidi sve komentare