To je to što me zanima!

Junior zabio škaricama, Mamić o derbiju: Na Poljud po 3 boda!

Dinamo je na Maksimiru svladao Istru 3-1 u 8. kolu HNL-a! Golove su zabili Beqiraj, El Soudani i Junior Fernandes škaricama! Havojić je dao počasni gol za goste...
Vidi originalni članak

U Maksimiru su vrlo brzo zaboravili ružnu epizodu iz kvalifikacija za Ligu prvaka, ispadanje od Austrije u utorak. Na Maksimiru su pobijedili Istru 3-1 u 8. kolu HNL-a!

Istra je u Zagreb došla prepuna optimizma, u posljednjem međusobnom susretu su izvukli bod protiv 'modrih', a prošli vikend 'skinuli' su Hajduk. Također, trener Igor Pamić ima vrlo dobar omjer protiv Dinama, čak je sedam puta u 12 utakmica teren napustio neporažen. No, sve je bilo jasno već nakon 23 minute.

Nakon slabog otvaranja zabio je Beqiraj. Fatosu je to bio treći gol u tri utakmice u samo tjedan dana. Dugo je bio na klupi ili tribinama, a sada se čini kako je 'zacementirao' mjesto u početnoj postavi.

U 31. minuti su gosti imali čistu priliku, a tko zna što bi bilo da su je iskoristili. Babić je bio sam pred Sandomierskim, ali je gađao ravno u njega.

Vodstvo je pred sam kraj poluvremena povisio  Soudani i to ponovno na asistenciju vrlo raspoloženog Sammira.

Trenutak i potez utakmice bio je fantastičan Fernandesov gol nakon osam minuta nastavka. Primio je loptu na 12-13 metara okrenut leđima golu, nije komplicirao već je škaricama poslao loptu pod prečku! 

Havojić je postavio konačni rezultat tri minute prije kraja.

Zagrebačka momčad učvrstila je 1. mjesto na ljestvici, drugoplasiranom Hajduku bježi već četiri boda. Pet imaju viška u odnosu na Rijeku i Lokomotivu, koji igraju u ponedjeljak na Kantridi. 

Slijedi pauza zbog reprezentacije, a onda vječni derbi na Poljudu, Hajduk-Dinamo za točno dva tjedna. Tada bi na klupi Dinama trebao sjediti i novi trener, ovo je bila 'oproštajka' Zorana Mamića i Krznara.

'Na Poljud po pobjedu'

Žao mi je što nismo zabili više golova jer smo imali stvarno puno prilika. Momčad je odlično reagirala nakon pražnjenja protiv Austrije i pokazala da posjeduje kvalitetu, rekao je Zoran Mamić pa najavio derbi:

- Ne planiramo stati. Uz dužno poštovanje prema Hajduku i Poljudu, želimo tamo doći do nove pobjede i dodatno povećati prednost. Imamo kvalitetu, vjerujemo u sebe i želimo pobijediti uoči početka Europske lige.

Igor Pamić bio je vrlo realan.

- Činjenica da sam zadovoljan nakon 3-1 poraza sve govori o utakmici i koliko je Dinamo bio bolji.

LIVE

GOL! Dinamo-Istra 1-0

Nakon vrlo loših uvodnih 20-ak minuta, 'modri' su poveli na Maksimiru protiv Istre!

Gol je zabio Fatos Beqiraj, to mu je treći u tri utakmice u tjedan dana. Mrežu je pogađao protiv Slaven Belupa, Austrije Beč i sada Istre.

Bila je to praktički prva prava šansa na utakmici.

GOL! Dinamo-Istra 2-0

Soudani je zabio u samoj završnici poluvremena, odmah nakon gola sudac je poslao momčadi u svlačionice na odmor. Sammir je upisao drugu asistenciju, koju je Alžirac rutinski pretvorio u gol s ruba kaznenog prostora.

GOL! Dinamo-Istra 3-0

Fantastičan gol dao je Junior Fernandes u 53. minuti! Primio je loptu na 12-13 metara okrenut leđima golu, nije komplicirao već je škaricama poslao loptu pod prečku! Fantastičan gol!

GOL! Dinamo-Istra 3-1

Franjić je nabacio, iz drugog plana istrčao je Havojić i glavom pogodio u sam kut. . Sandomierski je bio nemoćan

Idi na 24sata

Komentari 132

  • KTBFFH ZG 01.09.2013.

    Odlicna igra, Fernandes i Soudani prava pojacanja.

  • BornaSoldat 01.09.2013.

    samir definitivno može biti stroj u svakoj utakmici kada to hoče ali previše je sebičan i voli loputu ko ja bambus, hehehehe, ali je previše sebican i previše komplicirai zato je loš. a to da može biti svijetski stroj , da može, definitivno ali nebu se to nikada u dinamo dogodilo, nek ide dalje tražit svoju srecu a sretno mu od srca bilo. libeluli bok!!! jurčić je toliko loš trener da je to pre strašno, spominjep bečiraja, zašto nije počeo sa dva napadača beči i ruki, i onda još nakon cudno crvenog kartona rukija koji je zamijenio čopa (tu je bilo već 0:2 za austriju beč) vadi veznoga i stavlja drugod veznog brozovica umijesto da stavi napadača recimo kramarica i ic na sve il nista ovako vec imaš nista. stari moj mislim da to dovoljno govori o njemu kao treneru-nema veze s vezom. da dinamo nije u prvoj utakmici imao jurčića na klupi dinamo bi sada bio u ligi prvaka... dugo godina mi je ilija lončarević bio najgori trener u dinamu debelo ga je jurčić premašio, d e b e l o !!! pozz svima. d u <3

  • LebronPetrovic 01.09.2013.

    Junior Fernandes i Soudani su igrači koji vrijede preko 10 milja eura ! Prave klase ! Šteta što Dinamo nije prošao daalje u Ligu Prvaka jer bi imao šanse za drugi krug! Po meni u Europskoj Ligi sigurno idu dalje jer je skupina druga najslabija !

Komentiraj...
Vidi sve komentare