Obavijesti

Sport

Komentari 132

Junior zabio škaricama, Mamić o derbiju: Na Poljud po 3 boda!

Junior zabio škaricama, Mamić o derbiju: Na Poljud po 3 boda!
10

Dinamo je na Maksimiru svladao Istru 3-1 u 8. kolu HNL-a! Golove su zabili Beqiraj, El Soudani i Junior Fernandes škaricama! Havojić je dao počasni gol za goste...

VIDEO

U Maksimiru su vrlo brzo zaboravili ružnu epizodu iz kvalifikacija za Ligu prvaka, ispadanje od Austrije u utorak. Na Maksimiru su pobijedili Istru 3-1 u 8. kolu HNL-a!

Istra je u Zagreb došla prepuna optimizma, u posljednjem međusobnom susretu su izvukli bod protiv 'modrih', a prošli vikend 'skinuli' su Hajduk. Također, trener Igor Pamić ima vrlo dobar omjer protiv Dinama, čak je sedam puta u 12 utakmica teren napustio neporažen. No, sve je bilo jasno već nakon 23 minute.

Nakon slabog otvaranja zabio je Beqiraj. Fatosu je to bio treći gol u tri utakmice u samo tjedan dana. Dugo je bio na klupi ili tribinama, a sada se čini kako je 'zacementirao' mjesto u početnoj postavi.

U 31. minuti su gosti imali čistu priliku, a tko zna što bi bilo da su je iskoristili. Babić je bio sam pred Sandomierskim, ali je gađao ravno u njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vodstvo je pred sam kraj poluvremena povisio  Soudani i to ponovno na asistenciju vrlo raspoloženog Sammira.

Trenutak i potez utakmice bio je fantastičan Fernandesov gol nakon osam minuta nastavka. Primio je loptu na 12-13 metara okrenut leđima golu, nije komplicirao već je škaricama poslao loptu pod prečku! 

Havojić je postavio konačni rezultat tri minute prije kraja.

Zagrebačka momčad učvrstila je 1. mjesto na ljestvici, drugoplasiranom Hajduku bježi već četiri boda. Pet imaju viška u odnosu na Rijeku i Lokomotivu, koji igraju u ponedjeljak na Kantridi. 

Slijedi pauza zbog reprezentacije, a onda vječni derbi na Poljudu, Hajduk-Dinamo za točno dva tjedna. Tada bi na klupi Dinama trebao sjediti i novi trener, ovo je bila 'oproštajka' Zorana Mamića i Krznara.

'Na Poljud po pobjedu'

Žao mi je što nismo zabili više golova jer smo imali stvarno puno prilika. Momčad je odlično reagirala nakon pražnjenja protiv Austrije i pokazala da posjeduje kvalitetu, rekao je Zoran Mamić pa najavio derbi:

- Ne planiramo stati. Uz dužno poštovanje prema Hajduku i Poljudu, želimo tamo doći do nove pobjede i dodatno povećati prednost. Imamo kvalitetu, vjerujemo u sebe i želimo pobijediti uoči početka Europske lige.

Igor Pamić bio je vrlo realan.

- Činjenica da sam zadovoljan nakon 3-1 poraza sve govori o utakmici i koliko je Dinamo bio bolji.

LIVE

GOL! Dinamo-Istra 1-0

Nakon vrlo loših uvodnih 20-ak minuta, 'modri' su poveli na Maksimiru protiv Istre!

Gol je zabio Fatos Beqiraj, to mu je treći u tri utakmice u tjedan dana. Mrežu je pogađao protiv Slaven Belupa, Austrije Beč i sada Istre.

Bila je to praktički prva prava šansa na utakmici.

GOL! Dinamo-Istra 2-0

Soudani je zabio u samoj završnici poluvremena, odmah nakon gola sudac je poslao momčadi u svlačionice na odmor. Sammir je upisao drugu asistenciju, koju je Alžirac rutinski pretvorio u gol s ruba kaznenog prostora.

GOL! Dinamo-Istra 3-0

Fantastičan gol dao je Junior Fernandes u 53. minuti! Primio je loptu na 12-13 metara okrenut leđima golu, nije komplicirao već je škaricama poslao loptu pod prečku! Fantastičan gol!

GOL! Dinamo-Istra 3-1

Franjić je nabacio, iz drugog plana istrčao je Havojić i glavom pogodio u sam kut. . Sandomierski je bio nemoćan

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub