To je to što me zanima!

'Modri' se družili s navijačima, Olmo: Ma psovka je samo došla

Prije utakmice protiv Slaven Belupa, igrači Dinama druženjem su se zahvalili navijačima na dosadašnjoj podršci i još jednom ih pozvali na uzvratnu utakmicu protiv Plzena (2-1) u četvrtak
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu igrači Dinama podružili su se s navijačima i još malo podigli ionako usijanu atmosferu prije uzvratne utakmice s Plzenom. Najviše su interesa među mlađim navijačima izazvali Izet Hajrović i Nikola Moro koji su među popularnijima na Instagramu.

Pred 'modrima je utakmica protiv Slaven Belupa, ali priznali to oni ili ne, u glavama im je većinom Viktoria Plzen u četvrtak.

- Puno smo iskusniji i sigurno da ćemo u četvrtak boje raditi neke stvari. Ne treba gubiti nadu, imamo samopouzdanje, vjerujemo jedni uz druge i uz pomoć ovakvih navijača sigurno ćemo zajedno slaviti u četvrtak - rekao je Amer Gojak.

Skoro je cijeli Maksimir rasprodan, slobodna su još poneka mjesta na Sjeveru gore i dolje. Na Maksimiru će biti i više nego vruća atmosfera, a na igračima je da ju dovedu 'do usijanja'. 

- Lijepo je da je interes za utakmicu ovako velik. Trebamo cijelu utakmicu odigrati koncentrirano, pa Europa ligu igraju ponajbolje svjetske momčadi. Ako odigramo fokusirano 90 minuta i bit će sigurno dobro. Očekujem dobru utakmicu u lijepoj atmosferi. Imamo Belupo sutra, ali dobri smo u glavama i s golom u gostima imamo šanse u uzvratu - rekao je Olmo.

Mladi Španjolac vruće je glave poslije utakmice u Plzenu opsovao pred kamerama, ali ističe kako to inače ne čini.

- Ma da, došlo mi je samo od sebe, šta da ti kažem, razumiješ me - završio je Dani Olmo kroz smijeh

Idi na 24sata

Komentari 4

  • flori 16.02.2019.

    Po meni je Olmo već legenda Dinama, dečko igra i priča sa srcem i voli ovaj klub, naučio je Hrvatski sto nikako nije lako jednom mladom Španjolcu, jako dobro je odgojen i zato mislim da će uspjeti za razliku od naših zvjezdica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare