Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Modri' se družili s navijačima, Olmo: Ma psovka je samo došla

'Modri' se družili s navijačima, Olmo:  Ma psovka je samo došla
9

Prije utakmice protiv Slaven Belupa, igrači Dinama druženjem su se zahvalili navijačima na dosadašnjoj podršci i još jednom ih pozvali na uzvratnu utakmicu protiv Plzena (2-1) u četvrtak

VIDEO

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu igrači Dinama podružili su se s navijačima i još malo podigli ionako usijanu atmosferu prije uzvratne utakmice s Plzenom. Najviše su interesa među mlađim navijačima izazvali Izet Hajrović i Nikola Moro koji su među popularnijima na Instagramu.

Pred 'modrima je utakmica protiv Slaven Belupa, ali priznali to oni ili ne, u glavama im je većinom Viktoria Plzen u četvrtak.

Dinamovci pune baterije za uzvrat s Viktorijom na druženju s građanima na Cvjetnom trgu u Zagrebu Više na http://bit.ly/2S6Ac4g Reporter: Josip Tolić

Objavljuje 24sata Sport u Subota, 16. veljače 2019.

- Puno smo iskusniji i sigurno da ćemo u četvrtak boje raditi neke stvari. Ne treba gubiti nadu, imamo samopouzdanje, vjerujemo jedni uz druge i uz pomoć ovakvih navijača sigurno ćemo zajedno slaviti u četvrtak - rekao je Amer Gojak.

Skoro je cijeli Maksimir rasprodan, slobodna su još poneka mjesta na Sjeveru gore i dolje. Na Maksimiru će biti i više nego vruća atmosfera, a na igračima je da ju dovedu 'do usijanja'. 

- Lijepo je da je interes za utakmicu ovako velik. Trebamo cijelu utakmicu odigrati koncentrirano, pa Europa ligu igraju ponajbolje svjetske momčadi. Ako odigramo fokusirano 90 minuta i bit će sigurno dobro. Očekujem dobru utakmicu u lijepoj atmosferi. Imamo Belupo sutra, ali dobri smo u glavama i s golom u gostima imamo šanse u uzvratu - rekao je Olmo.

Mladi Španjolac vruće je glave poslije utakmice u Plzenu opsovao pred kamerama, ali ističe kako to inače ne čini.

- Ma da, došlo mi je samo od sebe, šta da ti kažem, razumiješ me - završio je Dani Olmo kroz smijeh

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba