To je to što me zanima!

'Modri' su bez Čopa stigli u Beč: U prvih 11 bi mogao ući Andrić

Srpski napadač Komnen Andrić se napokon 'pronašao' u Dinamu i počeo podsjećati na dane iz zaprešićkog Intera, a sad bi mogao dobiti veliku priliku zaigrati od prve minute na važnoj utakmici u Europi protiv Rapida
Vidi originalni članak

Na zadnjem treningu Duje Čop osjetio je zatezanje u zadnjoj loži. Ići će na pretrage i nažalost nije u mogućnosti konkurirati za utakmicu, objavili su iz Dinama prije odlaska put Beča na utakmicu 3. kola Europske lige protiv Rapida. Nakon njegovih predstava na 'desetki', teško je očekivati da će Bruno Petković ići u špicu, a tamo bi se mogao naći Komnen Andrić.

USUSRET RAPIDU Krznar: Petković ne čupa živce samo navijačima, nego i nama! A ja i ne gledam njegove penale

Srpski je napadač u redove Dinama stigao u siječnju 2019., ali nije se mogao izboriti za mjesto kad je u klubu još bio i Mario Gavranović pa je otišao na posudbu u Inter iz kojeg je stigao i zatim u rusku Ufu. Tamo je u 19 utakmica zabio pet gola i tri puta asistirao, a po povratku u Dinamo još se morao boriti za svoje mjesto u početnih 11.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove je sezone pod Damirom Krznarom počeo dobivati sve više minuta, a jedan od igrača koji je par sezona 'nosio' zaprešićki Inter sad bi mogao dobiti i adekvatnu priliku za 'zasjati' na europskoj sceni. Kvaliteta sigurno postoji kod srpskog napadača, a pitanje je kako će reagirati u nadolazećoj utakmici ako krene od starta.

U Austriji 'modri' neće imati pomoć kapetana Arijana Ademija, nema ni Denija Jurića pa je jasno da su u igri samo dva napadača, a Petkovića sve manje gledamo u toj ulozi. No, Krznar je već znao vraćati Petkovića ili mu pronaći zadatak u takvim situacijama, kao i dati priliku Andriću.

KRZNAR MIJENJA I TAKTIKU Ovo je Dinamov sastav za Beč

Bilo kako bilo, utakmica je na rasporedu u četvrtak, 21. listopada s početkom u 18 sati i 45 minuta na Allianz stadionu u Beču, a domaći Rapid ima dva poraza u Europskoj ligi, dok Dinamo ima pobjedu protiv Genka (3-0) i poraz od West Hama (2-0).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dmd_2 21.10.2021.

    Copa mici sto dalje od Dinama! Ko li dovede tu debilanu? Andric vrhunski igrac, pravi for!

  • Stojan NEUM 20.10.2021.

    Pored svih jesenjih eksperimenata Krznaru bi preporučio Rizik s Josipom ako Petković čvrsto drži 10-ku Šutala na 9-ku NERETVANI ČUDA RADE

  • babangida300ac 20.10.2021.

    Uvijek mi je bilo žao da Andrić ne dobiva više šanse. Imao je i dosta pehova s ozlijedama. Ali znam da unatoč maloj minutaži kad god je dobio priliku uvijek je nekaj napravio. Ili gol ili asist ili neki dobar potez. Nadam se da će zacementirat mjesto prvog napadača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare