Obavijesti

Sport

Komentari 43

Krznar: Petković ne čupa živce samo navijačima, nego i nama! A ja i ne gledam njegove penale

Krznar: Petković ne čupa živce samo navijačima, nego i nama! A ja i ne gledam njegove penale

'Ako je kao žena došla na listu, sigurno je to zavrijedila. Ne bih tu stavljao razlike kvalitete sudaca, općenito danas su usporedbe žena-muškarac deplasirane', prokomentirao je Krznar sutkinju protiv Rapida

VIDEO

Arijan je, uz to što je igrački spektakularan, persona koja daje gard cijelom Dinamu pa nam tu nedostaje možda i više nego igrački. Moramo napraviti to da svi budu na nivou. Onih deset kojih će istrčati plus Livi kao 11. i igrači na klupi - da svi budemo kao jedno. Kada smo takvi, rezultat nije problem, započeo je trener Dinama Damir Krznar u najavi utakmice protiv bečkog Rapida (četvrtak, 18.45).

Kola jure nizbrdo: Rapid pao na sedmo mjesto uoči Dinama
Kola jure nizbrdo: Rapid pao na sedmo mjesto uoči Dinama

POGLEDAJTE VIDEO

- Momčad protiv koje utakmicu moramo odraditi momački svih 90 minuta. Rezultatski nisu profilirali u dvije utakmice, ali dobro su igrali. U Austriji su igrali dobro protiv RB Salzburga i imaju kvalitete, neću reći da budu al pari s nama, ali da odigraju dobru utakmicu. Bez obzira na sve, mi moramo ukazati na ozbiljnost protivnika, a ovaj protivnik jest ozbiljan - započeo je trener Dinama Damir Krznar o protivniku.

Ovaj je vikend Dinamo remizirao kod Rijeke 3-3, a na poluvremenu je imao tri gola zaostatka.

- Opet nam se dogodio presjek kontinuiteta s obzirom na reprezentaciju i tu možemo tražiti krivca, ali krivac smo mi sami. Rijeka je iskoristila ono što smo im ponudili, a u prvom poluvremenu je tog bilo puno previše - rekao je Krznar pa prokomentirao moguću motivaciju kod igrača.

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo

- Europske utakmice zahtijevaju najviše i na njima morate davati najviše. Naravno da ne bi trebalo biti razlike u pristupu na Kup utakmici protiv Orijenta i na utakmici u Europi protiv West Hama, ali to se dogodi u podsvijesti.

Rapid u dvije utakmice u Europi ima dva poraza, ali Krznar ističe kako to može zavarati.

- Radna momčad koja dobro stoji u obrani i nije ju lako proći. Trebat će nam strpljenja i upornosti, a izuzetno su nezgodni u kontri. Znamo da takve momčadi mogu napraviti probleme. U napadačkom dijelu isto imaju igrače koji mogu napraviti problema svakome ako imaju svoj dan

Utakmicu sudi Ukrajinka Katerina Monzul, a pomagat će joj Marina Striletska i Viktor Matjaš

Dinamu će prvi put suditi žena: Ukrajinka je prva sutkinja lige
Dinamu će prvi put suditi žena: Ukrajinka je prva sutkinja lige

- Ako je kao žena došla na listu, sigurno je to zavrijedila. Ne bih tu stavljao razlike kvalitete sudaca, općenito danas su usporedbe žena-muškarac deplasirane.

Opet je fokus bio i na Bruni Petkoviću koji je zabio dva gola nakon specifično izvedenih jedanaesteraca.

- Ima tu dosta stvari za dublje promatranje. Kada ga promatrate vizualno, onda su tu ekstremi. Opravdano odrađuje i nosi desetku, izgubio je 7-8 lopti u Rijeci, ali imao je i uspješnih uklizavanja, duela i nije bio ništa bolji ili lošiji od ostalih. Izvođenje penala je vještina. On u početku nije izvodio penale na ovaj način, ali uz pomoć Alena Peternaca pokušao je ovo uvježbati kroz treninge. Ispada to jako dobro, naravno da ne čupa živce samo ljudima pred televizorom nego i nama. Uspješan je, a kad je to tako, nema ga razloga mijenjati - rekao je Krznar i objasnio zašto ne gleda penale:

Pokretanje videa...

Čudesna večer Dinama u Belgiji: 'Modri' potopili domaćina 01:01

- Još na Svjetskom klupskom prvenstvu s Al Ainom sam okrenuo leđa kod izvođenja penala pa sam tako i nastavio. Ja, na sreću, ne gledam kako Petković izvodi jedanaesterce.

Nadolazeću je utakmicu prokomentirao i bek Stefan Ristovski, kao i spomenute penale.

- Dosta stvari ovisi o nama, ako pristupimo kako treba, mislim da nećemo imati problema. Na Rujevici se tek u drugom poluvremenu upalio Dinamo kakvog svi znamo. Svatko od nas želi da Petko zabije iz penala, pogotovo nakon tako negativnog rezultata na poluvremenu. Na kraju smo mogli i dobiti tu utakmicu, ali na kraju kažem da je vrijedan bod. Ja sigurno tako ne bih izvodo penale, ja sam bek, ha-ha.

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec istaknuo je kako bi on opalio loptu pa kako bude bude.

Dinamo i Hrvatski dragovoljac sastali se u 2.kolu 1.HNL

- On je očito pun samopouzdanja, a mi smo tu na odbijenoj lopti ako golman obrani i spremni smo to pospremiti. Ali dokle god mu ovako ide, samo neka puca tako - rekao je nogometaš iz Ljubeščice pa se osvrnuo na nadolazeću utakmicu:

- Gledali smo i analizirali, sigurno se ne smijemo zavaravati stanjem na tablici. Očekujemo tešku utakmicu, nešto slično kao što je bilo u Rijeci. Moramo ući maksimalno koncentrirano kao protiv Genka i onda će biti sve uredu. Slična su ekipa Rijeci, igraju na polukontre i kontre i to može biti dosta opasno. Sigurno se neće ponoviti Rujevica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom