To je to što me zanima!

'Modri' suspendirali Halilovića, čijeg sina Alena želi veliki Real

Djelatnik Dinama Sead Halilović nije došao na razgovor kod Mamića oko produljenja stipendijskog ugovora za svog sina Alena (15). Dinamo ga je suspendirao, piše VL
Vidi originalni članak

Sead Halilović, djelatnik Dinama i otac jedne od najvećih "modrih" nada, Alena Halilovića (15), suspendiran je jer se nije odazvao na razgovor o produljenju stipendijskog ugovora za svoga sina, piše Večernji list.

Direktor omladinske škole rekao je kako je nekoliko puta naredio Seadu da ode na razgovor izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću oko produljenja stipendijskog ugovora za Alena. No ovaj se oglušio na zapovijed nadređenog Jozaka i Dinamo ga je suspendirao.

Ukoliko se Sead sa svojim sinom do 15. svibnja ne pojavi na razgovoru kod Mamića, mladoj nadi Dinama prijeti dvogodišnja suspenzija HNS-a, odnosno zabrana potpisivanja za inozemni klub do 18. godine. To bi za Alena bio veliki problem budući da ga želi madridski Real.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • inspektor1986 12.05.2011.

    Pravilnik HNS-a. U članku 7., stavku 3., Pravilnika o statusu igrača: "U slučaju da igrač mlađi od 18 godina odbije ponudu kluba za zaključenje ugovora i ukoliko klub o tome u roku od osam dana obavijesti nadležni organ županijskog nogometnog saveza, odnosno nogometnog središta, isti su obvezni zatražiti objavu odbijanja zaključenja ugovora u Službenom glasilu HNS-a. Taj igrač ne može se registrirati za drugi klub sljedeće dvije natjecateljske godine (sezone)."

  • Stric 11.05.2011.

    inspektor1986 mali ak potpiše za real,Dinamo će dobit odštetu...al Mamić neće...tak da ovaj komentar kak mali želi pobjeć a da Diinamo nema koristi nije točan

  • hercegovac100 11.05.2011.

    pa o čem Vi pričate??? oca su mu suspendirali jer on ode na Hvar za vrijeme odigravanja utakmice momčadi u kojoj je trener?? nije uopće suspendiran zato što mu mali ne želi potpisati Ugovor!!! daj pročitajte cijeli članak a ne samo naslov!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare