To je to što me zanima!

Modri uspjeli slomiti otpor 'pomoraca' tek u završnici

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Dinamo je u Kostreni pobijedio Pomorac i to 2-0. 'Modri' su do pobjede došli tek u zadnjih nekoliko minuta tekme
Vidi originalni članak

Pa oni nemaju pojma. Ajmooo, orilo se tribinama u Kostreni pola sata prije kraja utakmice. Dinamo se nije mogao sastati s loptom, ali, na njihovu žalost, nisu to mogli ni domaćini, “crveni” iz Kostrene.
Ipak, modri su golovima Papadopoulosa pred kraj i Badelja u zadnjim sekundama uspjeli pobijediti u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskoga nogometnog kupa.
Tko je zabio prvi gol, dugo je bila enigma. Kruno Jurčić i sudac Kovačić tvrde da je Papadopoulosov. Grk nije baš siguran:
- Jesam li dirao loptu? Ha-ha-ha... Pogledajte što piše u zapisniku ili videosnimku - rekao je Grk, koji je kraj gola bio u “sendviču” s domaćim golmanom i braničem.
Jurčić je nakon utakmice bio ljutit, no ni blizu kao trener domaćih Predrag Stilinović.
- Ma ovo je nemoguće! Dinamo nije odigrao baš ništa, nije uspio stvoriti niti jednu šansu, a zabili su nam dva gola. Da mi je netko rekao da je ovakvo nešto moguće, rekao bih mu da je lud - bjesnio je trener drugoligaša.
Pomorac je bio blizu senzacije, Dinamu je parirao bolje od mnogih prvoligaša i nema sumnje da bi Kostrenjani imali mjesta i u Prvoj hrvatskoj nogogmetnoj ligi.
- Mogli bi ove godine ući, ali bolje da pričekamo sljedeću - rekao je Stilinović.
- Ma odmah ove! Inače... Znaš onu, ode baba s kolačima - dobacio mu je Kruno Jurčić.
- A znate onu kad lisica nije mogla do grožđa, pa je rekla: Ma, ionako je kiselo - nasmijao se na kraju Predrag Stilinović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrvatović 26.11.2009.

    pap je konačno dao gol??? bravoooooo, mamiću! ovaj put si pogodio, stvarno si doveo pravog golgetera!

  • mlatimudan 25.11.2009.

    uspili slomit otpor nema šta borac do borca to će pokazat i protiv anderlehta!!!!

  • romanista 25.11.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=MtpzgvV5ulk

Komentiraj...
Vidi sve komentare