To je to što me zanima!

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Vidi originalni članak

Španjolski mediji pišu da se Luka Modrić neposredno uoči početka uzvrata četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja naljutio na trenera Carla Ancelottija. Luka je počeo na klupi, a "Planeta Real Madrid", specijalizirani portal za madridski klub, piše o razgovoru Modrića i Ancelottija licem u lice, gdje je osvajač Zlatne lopte 2018. imao što reći treneru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ancelotti je u početnu postavu u vezni red uvrstio Kroosa, Valverdea i Camavingu, a kad je vidio da ga opet čeka klupa, Modrić je navodno otišao do Ancelottija i rekao mu:

- Ne sudite mi po utakmicama iz prošle godine, još mogu igrati s Kroosom!

Prošle sezone na Etihadu Manchester City razbio je Real 4-0, a Kroos i Modrić su bili neprepoznatljivi. Don Carlo nije želio ponoviti istu pogrešku.

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio.

Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe i nerijetko je važan džoker. Tako je bilo i u prvoj utakmici protiv Cityja (3-3), kada je ubrzo nakon ulaska u igru Real zabio treći gol.

I Kroosu i Modriću na kraju sezone ističe ugovor s Realom. Nijemac bi trebao ostati, a naš kapetan otići, nakon 12 godina provedenih u Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • strmi007 18.04.2024.

    Hala Modrid!

  • zabiti vlaj 18.04.2024.

    Kad su ga iz Dinama pitali kad ce doc u Dinamo kao sta je obecao zavrsit karijeru rekao je onu njegovu cuvenu " nesjecam se"

  • nimans 18.04.2024.

    Bolje bi bilo da ga je pustio na klupi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare