To je to što me zanima!

Modrić izborio, CR7 promašio penal: Real zabio četiri Sevilli

Real Madrid približio se Atléticu na bod zaostatka visokom pobjedom nad Sevillom (4-0) u kojoj je sjajno izdanje pokazao Keylor Navas, a neslavno prvi pomoćnik. Ronaldo je pritom promašio penal kojeg je izborio Modrić
Vidi originalni članak

Nije samo Lionel Messi u krizi izvođenja penala. Promašaj se dogodio i Cristianu Ronaldu u Realovoj prvenstvenoj utakmici protiv Seville, opalio je Portugalac po sredini preko gola. No taj detalj ipak se nije obio o glavu "kraljevskom" klubu.

Madriđani su pobijedili Andalužane 4-0 na Santiago Bernabéuu i približili se drugoplasiranom gradskom rivalu Atléticu na bod, a vodećoj Barceloni na deset bodova zaostatka.

Karim Benzema, koji se ovih dana našao u novom skandalu vezanom za navodno dilanje droge, nagovijestio je dobar dan za Zidaneovu momčad postigavši vodeći gol već u šestoj minuti na asistenciju Garetha Balea. Velšanin je nedugo potom zabio gol koji mu nije priznat zbog zaleđa koje, međutim, nije postojalo.

Sevilla je u 27. minuti imala najbolju moguću šansu za izjednačenje - penal. Keylor Navas nagovijestio je sjajnu večer i obranio penal Kevina Gameira, već treći u Primeri ove sezone, najviše od svih golmana u ligama "petice".

Najstrožu kaznu u 58. minuti dobila je Sevilla. Izborio ju je Luka Modrić, a izveo Ronaldo - neprecizno. Prvi je put u jednoj sezoni Ronaldo promašio tri penala. Gameiro je nekoliko minuta potom zabio regularan gol, no isti pomoćnik koji je zakinuo Real tada je to učinio i gostima. Zaleđa nije bilo, ali gol nije priznat.

Nije taj promašaj omeo domaćine, samo šest minuta potom Ronaldo se upisao u strijelce iz blizine nakon što je pola posla odličnim ubačajem obavio Danilo. A već u 66. minuti bilo je 3-0. Strijelac je bio Bale, čime je prestigao Garyja Linekera kao najbolji britanski strijelac u Primeri s 43 gola.

Pitanje pobjednika bilo je nakon tih nekoliko ludih minuta riješeno, a točku na "i" efikasne Realove predstave stavio je Jesé Rodríguez četiri minute prije kraja nakon asistencije prezimenjaka Jamesa. Modrić je odigrao cijelu utakmicu za pobjednike, dok su nejasne okolnosti zbog kojih je drugi Hrvat u Realu Mateo Kovačić ostao izvan zapisnika.

Primera, 30. kolo:

  • Real Madrid - Sevilla 4-0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 68

  • tornado_ 21.03.2016.

    real je jedna momčad na domaćem terenu a sasvim druga u gostima...barca će se popišat po njima

  • --- DAVOR --- 21.03.2016.

    Penal se puca punim šutom po sredini moćno i statistički je to 90% pogodak, u drugim slučajevima je postotak manja. Kad pucaš tako puno je i manja šansa da češ pogodit jednu il drugu stativu il da če ti golman pročitat stranu a u 99% slučajeva se golman pola sekunde prije baci jer jednostabno mora ako misli obranit taman ako pogodi stranu. Vidi se to i po tome što se panenke jako rijetko brane a kamoli onda jaki šut.

  • fpomoc 21.03.2016.

    Lijep pozdrav uz ispriku na smetnji svima koje ovo neće zanimati.Nudim mogućnost poboljšanja financijske situacije pa se nadam da ćete pročitati ovu poruku i obratiti pažnju na nju. RIječ je o kladionici i stalnoj zaradi koju ostvarujem na njoj.Krenuo sam kao i svi,od takoreći nule,puno puta padao ali i naučio neke stvari koje su me dovele do toga da danas od ovog posla zaradjujem 10-tak tisuća kuna mjesečno.Temelj moje zarade bilo je upravo ovo razdobolje i upravo početak tada 2013-e godine kada sam zaradio 27tisuća kuna u 2 tjedna.Nakon toga sam taj novac investirao u nova ulaganja,ne samo što se tiče uplate listića nego i kako bih došao do informacija koje nisu dostupne svima.Nije tu riječ o dojavama i namještanjima utakmica ali neke informacije znaju biti toliko dobre da se čak mogu nazvati i namještanjima. Nudim 20-satno praćenje parova,njihovu analizu i informacije sa kojima mogu reći da raspolaže rijetko tko na ovim prostorima.To sve dosta košta ali kad podvučem crtu zaradjujem mjesečno u prosjeku 10-tak tisuća kuna.Vama nudim pomoć jer pripremam novi projekt za koji mi treba dobar glas o mojim parovima,radu i znanju.Dakle,ništa Vas ne tražim unaprijed što se tiče novca,samo želim dokazati svoju stručnost.Jedina stvar koju morate napraviti je da se javite na mail bet365suradnja@gmail.com i da Vi od danas krenete ostvarivati ono što sam ja počeo prije 3 godine.Sudjelovati mogu svi,bez obzira na iskustvo u kladjenju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare