Obavijesti

Sport

Komentari 68

Modrić izborio, CR7 promašio penal: Real zabio četiri Sevilli

Modrić izborio, CR7 promašio penal: Real zabio četiri Sevilli
1

Real Madrid približio se Atléticu na bod zaostatka visokom pobjedom nad Sevillom (4-0) u kojoj je sjajno izdanje pokazao Keylor Navas, a neslavno prvi pomoćnik. Ronaldo je pritom promašio penal kojeg je izborio Modrić

VIDEO

Nije samo Lionel Messi u krizi izvođenja penala. Promašaj se dogodio i Cristianu Ronaldu u Realovoj prvenstvenoj utakmici protiv Seville, opalio je Portugalac po sredini preko gola. No taj detalj ipak se nije obio o glavu "kraljevskom" klubu.

Madriđani su pobijedili Andalužane 4-0 na Santiago Bernabéuu i približili se drugoplasiranom gradskom rivalu Atléticu na bod, a vodećoj Barceloni na deset bodova zaostatka.

Karim Benzema, koji se ovih dana našao u novom skandalu vezanom za navodno dilanje droge, nagovijestio je dobar dan za Zidaneovu momčad postigavši vodeći gol već u šestoj minuti na asistenciju Garetha Balea. Velšanin je nedugo potom zabio gol koji mu nije priznat zbog zaleđa koje, međutim, nije postojalo.

Sevilla je u 27. minuti imala najbolju moguću šansu za izjednačenje - penal. Keylor Navas nagovijestio je sjajnu večer i obranio penal Kevina Gameira, već treći u Primeri ove sezone, najviše od svih golmana u ligama "petice".

Najstrožu kaznu u 58. minuti dobila je Sevilla. Izborio ju je Luka Modrić, a izveo Ronaldo - neprecizno. Prvi je put u jednoj sezoni Ronaldo promašio tri penala. Gameiro je nekoliko minuta potom zabio regularan gol, no isti pomoćnik koji je zakinuo Real tada je to učinio i gostima. Zaleđa nije bilo, ali gol nije priznat.

Nije taj promašaj omeo domaćine, samo šest minuta potom Ronaldo se upisao u strijelce iz blizine nakon što je pola posla odličnim ubačajem obavio Danilo. A već u 66. minuti bilo je 3-0. Strijelac je bio Bale, čime je prestigao Garyja Linekera kao najbolji britanski strijelac u Primeri s 43 gola.

Pitanje pobjednika bilo je nakon tih nekoliko ludih minuta riješeno, a točku na "i" efikasne Realove predstave stavio je Jesé Rodríguez četiri minute prije kraja nakon asistencije prezimenjaka Jamesa. Modrić je odigrao cijelu utakmicu za pobjednike, dok su nejasne okolnosti zbog kojih je drugi Hrvat u Realu Mateo Kovačić ostao izvan zapisnika.

Primera, 30. kolo:

  • Real Madrid - Sevilla 4-0
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled