To je to što me zanima!

Modrić je imao hrvatski huk s tribina: Iz Andore na Nou Camp stigli hrvatski skijaši i skijašice

Dobro su se zabavljali hrvatski skijaši i skijašice, a Filip Zubčić je u svom stilu 'promašio' utakmicu na snimci koju je objavila Zrinka Ljutić. No, nije se dobro proveo kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (37) jer je Real izgubio
Vidi originalni članak

Leona Popović je na završnici Svjetskog skijaškog kupa u Soldeuu u Andori stigla do svog prvog postolja u karijeri drugim mjestom u slalomu, a uz nju su na završnici nastupali još Zrinka LjutićFilip Zubčić Samuel Kolega. Sad za njih slijedi odmor pa pripreme za novu sezonu, a nedugo nakon posljednjih izazova dobro su se zabavili na jednom od najvećih svjetskih nogometnih derbija.

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Barcelona u čudesnom El Clasicu srušila Real golom u 92. minuti! Na korak je do naslova

Objavili su hrvatski skijaši i skijašice na društvenim mrežama kako se dobro zabavljaju u Barceloni gdje su posjetili legendarni Nou Camp i pogledali 'El Clasico'.

U redovima madridskog Reala igrao je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37) koji je s tribina imao podršku sunarodnjaka.

Dobro su se zabavljali hrvatski skijaši i skijašice, a Filip Zubčić je u svom stilu 'promašio' utakmicu na snimci koju je objavila Zrinka Ljutić.

Barcelona otišla na +12

- Dinamo Zagreb! - povikao je 'Zubo' u kameru.

No, večer nije bila sretna za kapetana 'vatrenih' jer su 'kraljevi' u posljednjim minutama utakmice dobili gol i izgubili 2-1 te tako omogućili Barceloni da ode na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kajzanavek 20.03.2023.

    Čast našem najboljem igraču, no nemrem zbog njega drukat za Real.

  • dadooštri 20.03.2023.

    Neki već 18 g.nemaju sezonu

  • Roko_Prč 20.03.2023.

    Jel još huču ili su dohukali Lukicu .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare