To je to što me zanima!

Modrić je samo triput s Realom ispao u Ligi prvaka! I ovo mu nipošto nije bio posljednji ples

I prva i zadnja bile su, zanimljivo, protiv Cityja. U rujnu 2012. debitirao je za Real u Ligi prvaka pobjedom 3-2 u skupini protiv Cityja. U oba sastava u prvih 11 bio je samo jedan igrač koji je igrao i u petak: tragičar Raphael Varane
Vidi originalni članak

Bolji smo od Manchester Cityja, naglasio je Luka Modrić uoči sudara uzvrata osmine finala Lige prvaka na praznom Etihadu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, logičan je optimizam, jako podgrijan činjenicom da je Real iz korona pauze izišao kao preporođen, ostavio je furiozno iza sebe Barcelonu i osvojio naslov prvaka Španjolske.

Ali Manchester City ipak je druga priča. Pogotovo sa zaostatkom 1-2 iz prve, madridske utakmice.

Zamislite, ovo je tek treća momčad koja je izbacila Luku iz Lige prvaka u osam godina u Realu! U jesen 2013. bolja je bila Kloppova Borussia Dortmund u polufinalu (1-4, 2-0), a Ajax lani (2-1, 1-4) i sad City (1-2, 1-2) u osmini finala. Ispadanje od Juventusa 2015. Modrić je propustio zbog ozljede, a u tih je osam godina skupio 75 utakmica u najjačem natjecanju.

CITY - REAL 2-1 Jesus i Sterling Cityju donijeli četvrtfinale, Modrić ide kući...

I prva i zadnja bile su, zanimljivo, protiv Cityja. U rujnu 2012. debitirao je za Real u Ligi prvaka pobjedom 3-2 u skupini protiv Cityja. U oba sastava u prvih 11 bio je samo jedan igrač koji je igrao i u petak: tragičar Raphael Varane.

U toj utakmici u ludih zadnjih 25 minuta zabijali su Džeko, pa je Marcelo izjednačio, pa Kolarov, pa preokret golovima u 87. minuti Benzeme (ušao s klupe, kao i Luka) i u 90. Ronalda.

U gotovo punih osam godina Modrić je četiri puta bio europski prvak i postao je hrvatski rekorder po broju nastupa u Ligi prvaka s 83 utakmice. Osam s Tottenhamom pa 75 s Realom (48 pobjeda, 13 remija, 14 poraza).

I nije mu ovo posljednji ples, budite sigurni. Na pragu 35. rođendana dirigent je i nezamjenjiv kotačić u stroju najtrofejnijega kluba Lige prvaka. Opet će vrlo brzo Luka s Realom jurišati na tron.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MHSEAD 08.08.2020.

    zivi nebih ostali od hvaljenja igraca od 35 godina koji jos igra kao mladi brz, jak, ne bjrzi od lopte, ne vraca samo lopte unazad i to najblizem igracu i zato ima visok procenat dodatih loptima cudo od covjeka ni Gebelsovi novinari nebi ga bolje nahvalili.ali vi mozete sve.

  • Šumarko 08.08.2020.

    S Ronaldom bi pobijedili

  • MatijaKezele 08.08.2020.

    Nećete reć da je bio uz varanea najgori na terenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare