To je to što me zanima!

Modrić: Mi smo bili savršeni, a Messi? Pa ne može on sve sam

Hrvatska je jučer sjajnom igrom srušila Messijevu Argentinu 3-0. Naš kapetan ponosan je na svoju momčad, ali je svoju veličinu pokazao riječima o - Messiju
Vidi originalni članak

Rebić, Modrić i Rakitić s tri gola su jučer srušili Argentinu i osigurali Hrvatskoj prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva. Svi koji su gledali ostali su oduševljeni igrom Vatrenih, koji po nekima igraju najbolji nogomet na ovom SP-u.

Sjajno je Zlatko Dalić posložio momčad, a kapetan Luka Modrić odigrao je glavnu ulogu. Njegova borbenost kroz cijelu utakmicu na kraju je okrunjena prelijepim golom u 80. minuti, a evo kako je on prokomentirao igru svoje momčadi:

- Mislim da smo odigrali ono što smo i htjeli, savršenu utakmicu pogotovo drugo poluvrijeme. Napravili smo što smo morali i mislim da smo odigrali perfektnu utakmicu. Otvorilo nam se i zabili smo bitne golove. Najbitnije je da smo osigurali prolazak u osminu finala - rekao je strijelac našeg drugog gola.

DRAGO LEGENDA 'Ćosićevski' briljirao: Modriću Luka, gaučima je od tebe muka

- Naša kolektivna igra koju smo prikazivali tijekom cijele utakmice je zaslužna, pogotovo u drugom poluvremenu kad smo uspostavili ravnotežu s loptom, prvi dio utakmice smo se dobro branili i zatvorili protok prema Messiju, odbijali smo se pokušaje te stvorili tri čiste šanse koje nismo realizirali, ali to je došlo na naplatu u drugom dijelu. Tad nam se diglo samopouzdanje i zabili smo još dva gola - dodao je Modrić.

A osim igre Vatrenih osvrnuo se i na protivnika te pokazao svoju ljudsku veličinu:

- On je nevjerojatno dobar igrač, ali ne možete očekivati da će sve sam napraviti. U nogometu vam je uvijek potrebna podrška suigrača - rekao je Modrić o velikom Messiju, koji je protiv Hrvatske bio nevidljiv.

POHVALE SA SVIH STRANA Strani mediji: Najbolja momčad SP-a je Hrvatska, savršeni su

- Meni je on izgledao jako dobro, ali mi smo se odlično branili protiv njega. Zatvorili smo sredinu terena i spriječili da lopta dođe do njega. A kad smo uhvatili pravi ritam, preuzeli smo kontrolu - stao je u njegovu obranu naš kapetan i time zaslužio svako poštovanje. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 23.06.2018.

    Ma Messi je krc. bio zadnje dvije utakmice. Toliko o najboljem na svijetu, nešto je trulo u njihovoj reprezentaciji čim nije Icardi pozvan, što je jedna velika glupost, no meni je drago radi toga jer smo ih puno lakše samljeli.

  • joseph_1 22.06.2018.

    Inače...Sampaolija su oteli vanzemaljci prije mundijala i na njegovo mjesto poslali Danny de Vita...al jel nije pljunuti on???😂

  • Empty 22.06.2018.

    Ne bih rekao da nema s kim igrati,prije je do ovoga panja Sampaolija.Kada ti jedan Fazio koji je standardni prvotimac ovogodisnjeg polufinalista LP sjedi na klupi,umjesto Dybale ti igra nekakav Meza,napadaca koji je najvise pokazao ove sezone od svih u Argentini ne pozoves, onda stvarno imas nekih problema u glavi.Za ovog lika je vise smijesno reci da je "strucnjak"

Komentiraj...
Vidi sve komentare