To je to što me zanima!

Modrić: Mi smo dinastija kao i Chicago Bullsi, Celticsi, Lakersi

Chicago Bulls bili su osvajači NBA lige između 1991. i '93., te 1996. i '98., Boston Celtics su upisali osam titula za redom od 1959. do 1966., a LA Lakers četiri prstena u pet godina 50-ih
Vidi originalni članak

Luka Modrić složio se da je Real Madrid stvorio dinastiju svojom dominacijom u posljednjih pet godina, u kojima je četiri puta osvojio Ligu prvaka. Prva je momčad nakon Bayerna između 1974. i '76. s tri uzastopne krune.

Real je do treće uzastopne krune stigao pobjedom 3-1 nad Liverpoolom, uz spektakularan pogodak Balea i neviđene pogreške golmana Kariusa.

A Modrić je ovu Realovu generaciju, u kojoj je vrlo važan kotačić, usporedio s košarkaškim dinastijama Bullsima, Celticsima i Lakersima.

Chicago Bulls bili su osvajači NBA lige između 1991. i '93., te 1996. i '98., Boston Celtics su upisali osam titula za redom od 1959. do 1966., a LA Lakers četiri prstena u pet godina 50-ih, a dominirali su košarkom i 90-ih i na početku 2000-ih.

- Nevjerojatno, povijesno, ne znam hoće li ikada netko ovo ponoviti. Jako, jako teško... - rekao je Luka, pa nastavio:

- Obraniti naslov bilo je sjajno, ali ovo je junački. Dan prije finala gledali smo film o košarkaškim momčadima poput Chicago Bullsa, Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.

- Kad su oni osvajali triput za redom, nazvali su ih dinastijom . E pa onda je ovo nogometna dinastija.

- Prvaci smo i trebamo uživati. Svaki je naslov poseban.

- Ali tri za redom teško će se ponoviti.

- Sad trebamo uživati, a onda se pripremiti za četvrtu!

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Bad card 27.05.2018.

    Ovo je loša vijest za Mamiće. Luka se polako počinje prisjećati stvari od prije par godina.

  • fallout2 27.05.2018.

    a šta si ti jadan napravio...dodaješ loptu na centru prvome do sebe i to kad nema nikoga od protivničkih igrača u krugu od 10m.

  • nebudimonavijači 27.05.2018.

    jako lijepa utakmica,no nikako se ne mogu složiti sa nekim ljudima koji modrića svrstavaju u sam vrh najboljih igrača svijeta. Ne i ne i ne,Luka je samo jedan prosječni igrač u Real Madridu i ništa više od toga. Po meni ,da on nema takvih tehničkih sposobnosti kontroliranja lopte,sjedio bi na klupi.Dapaće ,slažem se da takvog igrača treba Real,ali nije nikako prevaga kako neki to vole gledati . Volio bi da odgovori na ovaj komentar budu objektivni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare