To je to što me zanima!

Modrić najgori igrač u El Clasicu

Danak lošem rezultatu platio je strateg 'kraljeva' Carlo Ancelotti, koji je neobjašnjivo gurnuo Luku Modrića u špicu. Poziciju koju je hrvatski kapetan popunio u nedostatku Benzeme i to prilično neuspješno
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone demolirali su Real Madrid u posljednjem ligaškom El Clasicu ove sezone. Barca je u srcu Madrida slavila s nevjerojatnih 4-0 i u potpunosti razmontirala najljućeg rivala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danak lošem rezultatu platio je strateg 'kraljeva' Carlo Ancelotti, koji je neobjašnjivo gurnuo Luku Modrića u špicu. Poziciju koju je hrvatski kapetan popunio u nedostatku Karima Benzeme i to prilično neuspješno.

Naravno, Modrić je pružio koliko je mogao i njegovu velebnu sezonu sigurno neće zasjeniti jedan lošiji nastup, koji bi ionako bio drugačiji da je igrao na svojoj poziciji.

ČUDESNA PREDSTAVA VIDEO Pogledajte kako je Barca demolirala Real i utrpala četiri

No, Ancelotti je, izgleda, imao viziju u kojoj Modrić glumi 'lažnu devetku' i iz pozadine kreira napade svoje momčadi. Takav raspored realovaca rezultirao je s četiri primljena pogotka do 51. minute.

Pa je Modrić shodno raspletu derbija bio najgore ocijenjeni igrač po SofaScoreu. Dobio je prosječnu ocjenu 6 što je uvjerljivo najgore od svih suigrača u momčadi s tim da je cijelu sezonu bio na prosjeku od 7.14.

Ancelottijeva odluka razbjesnila je dio navijača Reala, koji su iskazali veliko nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

TEŽAK DEBAKL KRALJEVA Navijači Reala bijesni na Carla Ancelottija zbog Modrića: 'Luka u špici? To je najgora ideja ikad'

A nakon večerašnjeg debakla, legendarni Talijan više sigurno neće koristiti Modrića na poziciji gdje je prilično neupotrebljiv.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • opušteno2 21.03.2022.

    Pa Gospodin ima 36 godina kao prvoA osobno mislim da nije bio najloši sinoćNije bio onakav kako on zapravo i je al sigurno nije bio najloši.što reć onda za igrače iz zadnjeg reda zadnja četvorka????

  • stipo222 21.03.2022.

    Prenavikani igrac, a u biti igrac srednje klase ovo je njegova realnost. Mediji ga uzdizu zbog 1 dodavanja.

  • JensenColt 21.03.2022.

    Mali djecacic onaj Pedri je pojeo na terenu zlatnu loptu kako je volimo zvati!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare