Obavijesti

Sport

Komentari 130

VIDEO Pogledajte kako je Barca demolirala Real i utrpala četiri

VIDEO Pogledajte kako je Barca demolirala Real i utrpala četiri

Na Santiago Bernabeuu igrala je samo jedna momčad. Barcelona je od početka konkretnije prijetila, stvarala šanse, Realovi braniči otklanjali su opasnosti u posljednji tren i moralo se otvoriti kad-tad

VIDEO

Očekivao se tvrd derbi s podjednakim omjerom snaga. Aktualni lider španjolske La Lige Real Madrid dočekao je Barcelonu u posljednjem El Clasicu ove sezone i premda je 'blaugrana' stigla u itekako sjajnoj formi... Malo tko je mogao očekivati da će biti baš toliko dominantnija i slaviti s nevjerojatnih 4-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Policija upala u sjedište zloglasne skupine Barceloninih navijača: Oružje, droga, Hitler... 01:47

Jer Madriđani su u jedan od najvećih svjetskih derbija ušli u nizu od pet uzastopnih pobjeda, od čega je definitivno najupečatljivija bila ona protiv PSG-a u Ligi prvaka 3-1, s tim da su u španjolskom prvenstvu posljednji put izgubili još tamo prije dva i pol mjeseca na gostovanju kod Getafea 1-0.

A na Santiago Bernabeuu igrala je samo jedna momčad. Barcelona je od početka konkretnije prijetila, stvarala šanse, Realovi braniči otklanjali su opasnosti u posljednji tren i moralo se otvoriti kad-tad.

Ponovno je Ousmane Dembele odradio velik dio posla kada je projurio pored Nacha kao da ga nema pa sjajno poslužio Aubameyanga. Gabonac je u 29. minuti glavom zakucao za prednost 'blaugrane', a Dembele nastavio oduševljavati. Pod Xavijem igra kao preporođen.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

VIDEO GOLA AUBE OVDJE

A samo devet minuta kasnije Real je potpuno pao na koljena. Opet loša reakcija obrane u zračnom dvoboju, Araujo je nakon kornera nadvisio sve suparničke igrače i neobranjivo zakucao loptu u mrežu.

VIDEO GOLA ARAUJA OVDJE

Valja još istaknuti i veliku obranu Courtoisa, koji je obranio udarac Aubameyanga s kojih 5, 6 metara te nevjerojatan promašen zicer Viniciusa s druge strane. Točnije, do udarca nije ni došlo jer je Brazilac išao petljati premda je bio sam pred Ter Stegenom.

A tek što je krenulo drugo poluvrijeme, Barca je u potpunosti nokautirala naljućeg rivala... Što je mislila obrana Madriđana to samo oni znaju. A Barcini nogometaši su rasterećeni, poletni i lepršavi počeli igrati malonogometne akcije.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

Sjajan gol postigao je Ferran Torres u 47. minuti nakon predivne minijature Aubameyanga. Gabonac je suigrača proigrao petom, a on nije imao težak zadatak zakucati za 3-0.

VIDEO GOLA TORRESA OVDJE

A samo šest minuta kasnije ogromnih 4-0 i potpuni raspad sistema. Sada je Torres sjajno ostavio za Aubu i proigrao ga u for, a premda je VAR dodatno pregledavao regularnost pogotka odluka je pala: gol vrijedi!

VIDEO DRUGOG GOLA AUBE OVDJE

>> Izvještaj s utakmice pročitajte ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...