To je to što me zanima!

Modrić: Neće nam puno značiti što još nismo izgubili od Italije

Najbolji hrvatski nogometaš za službenu stranicu Spursa rekao je kako je lijepo znati da Hrvatska nikad nije izgubila od Italije, no da to neće puno značiti danas
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka i najvrijedniji hrvatski nogometaš Luka Modrić (26) je u razgovoru za  internetsku stranicuTottenhama, priznao da očekuje izrazito težak posao protiv Italije u današnjoj utakmici 2. kola skupine C na Europskom prvenstvu.

Na Tottenhamovoj stranici pišu kako je njihov igrač u svojim rukama držao igru hrvatske reprezentacije u pobjedi nad Irskom u Poznanju (3-1). No isto tako navode i kako Luku danas čeka puno teži zadatak te borba s Pirlom, Marchisiom i Mottom.

- Čeka nas još jedna teška utakmica. Italija danas igra znatno bolje nego prije dvije godine - rekao je Modrić za Tottenhamovu stranicu i nastavio analizirati Talijane.

- Nisu bili dobri na posljednjem Svjetskom prvenstvu, no lakoćom su prošli kvalifikacije za Euro i pokazali koliko su kvalitetni. Ovo je neka potpuno drukčija Italija no ona na koju smo svi naviknuti. Danas puno više vole igrati nogomet, dok su u prošlosti bili defenzivniji. Sada igraju odličan nogomet, a momčad im je puna sjajnih igrača. Tu prvenstveno mislim na Pirla, on je njihov glavni igrač - analizirao je Modrić Italiju.

Naravno, Luka se prisjetio i tradicije u kojoj Italija nikada nije pobijedila Hrvatsku. Od samostalnosti igrali smo pet puta protiv Italije, triput smo pobijedili te dva puta remizirali.

- Bit će teško, kao i uvijek. Moram reći da Hrvatska ima dobru statistiku, nikad nismo izgubili od Talijana i to je dobro znati prije predstojećeg dvoboja. Neće nam to puno značiti tijekom utakmice, ali lijepo je znati da nas još nisu pobijedili - zaključio je hrvatski veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mvma 14.06.2012.

    Istina! Ali to ne znači da se poraz smije spominjati u svlačionici! Mi smo 8. , oni su 12. Niije mi jasno kako su oni favoriti u ovom meču?

  • Fića 14.06.2012.

    Nada umire posljednja ;)

  • Iveq 14.06.2012.

    pametan dečko, oprezan ali željan pobjede, puna mi je kapa idiota (Manžukuća i još nekih) koji najavljuju da budemo rasturili talijane, daj bože, samo treba biti realan jer protiv iraca smo imali jakooo puno sreće, zadnja linija nam je za k... sa Strinićem i Šifom a i onis u slaba bomčad

Komentiraj...
Vidi sve komentare