To je to što me zanima!

CR je stigao Puskasa, pobjeda rezervi za 4. četvrtfinale u nizu

C. Ronaldo se izjednačio s Puskasom na 4. mjestu ljestvice strijelaca Reala svih vremena. Zabio je dva u 3-1 pobjedi nad Schalkeom, još je pogodio prečku i stativu
Vidi originalni članak

S ukupnih 9-2, Real Madrid prošao je u četvrtfinale i poslao jasnu poruku konkurentima u Ligi prvaka, ali i Barceloni uoči derbija. Nakon 6-1 u Gelsenkirchenu, u utorak navečer bilo je 3-1.

Baš zbog nedjeljnog El Clasica, Carlo Ancelotti odlučio je ispremiješati sastav. Luka Modrić tako nije bio niti na klupi i koliko god to apsurdno zvučalo, upravo se po tom potezu vidi koliko je važan kotačić 'kraljevskog' kluba. Uživao je u loži Santiago Bernabeua zajedno s Benzemom i Lopezom, koje je trener također potpuno poštedio. Od najboljih je počeo samo trio Ramos-Xabi Alonso-Cristiano Ronaldo

A baš je Portugalac bio sjajan, zabio je dva gola, ali nije bio nimalo sretan. Uz golove je pogodio prečku s četiri metra, a kasnije i stativu. Izjednačio se s Ferencom Puskasom na 4. mjestu ljestvice strijelaca Reala svih vremena. Ukupno je mrežu pogodio 242 puta. 

Prvi put je dao gol u 21. minuti poslije malonogometne akcije na Baleovu asistenciju, a samo 10 kasnije izjednačio je Hoogland nakon što se lopta od bloka odbila i prevarila Casillasa. CR je ponovno zabio u 74., a samo minutu kasnije u strijelce se upisao i Morata.

- Nemamo želja u ždrijebu u petak. Ljepota ovog natjecanja su velike utakmice protiv velikih protivnika - najavio je četvrtfinale Lige prvaka Sergio Ramos.

Realu je to četvrto uzastopno četvrtfinale Lige prvaka, a jedina loša vijest s utakmice je ozljeda Jesea. Teže je ozlijedio koljeno, potrgao je ligamente pa ga je već u 8. minuti morao zamijeniti Gareth Bale.

Plasirali se u četvrtfinale:

  • Real Madrid, Chelsea, Bayern, Atletico, Barcelona, PSG
Idi na 24sata

Komentari 148

  • rato07 19.03.2014.

    Samo naprijed Ronaldo! Čekam trenutak kada će postati najbolji strijelac "Kraljevskog kluba" ikada. Ako je mogao Messi za Barcu postati, e pa može i Ronaldo za Real. Definitivno fizički spremniji nogometaš i od mnogo mlađih kolega.

  • 19.03.2014.

    Nevjerojatna kondicija, nije mu ni mašina ravna

  • Frenkyy 19.03.2014.

    Ne mogu se odlučit da li sam više ljut ili žalostan! ANIMO JESE' !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare