To je to što me zanima!

Modrić odbio odlazak k Ronaldu i čeka ugovor 'kraljeva': Jasno im rekao što želi s 'vatrenima'

Luka Modrić (37) u svoje je zahtjeve stavio i igranje za Hrvatsku jer su se 'kraljevi' nadali da bi se to nekako moglo smanjiti. Ali kapetan je po tko zna koji put postupio - baš kapetanski
Vidi originalni članak

I dalje kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i 'motor kraljeva' Luka Modrić (37) nema novi ugovor na stolu od Madrida, ali kako piše španjolska Marca, nije upitno da će do toga doći. Pišu kako nema dvojbe te da je zato odbio jako dobru ponudu i odlazak kod bivšeg suigrača Cristiana Ronalda (37) u saudijski Al Nassr.

DON CARLO Ancelotti poslao nedvosmislenu poruku o produženju Modrićeva ugovora: To neće biti problem!

S druge strane, Mundo Deportivo je objavio da Modrić ipak nije siguran u budućnost među 'kraljevima' jer ima ugovor koji završava na kraju sezone, ali to ne bi trebao biti problem. Marca piše kako to nije istina, već je novi Modrićev ugovor i sastanak s predsjednikom Florentinom Perezom samo pitanje dana.

A ne bi to bilo sve da Luka u zahtjeve nije stavio i hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Našao se na popisu Zlatka Dalića za nadolazeće kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo, a bez obzira na sve - želi igrati.

Luka je odabrao - Hrvatsku

- Luki je rečeno da može igrati samo protiv Walesa da se u Madrid vrati što odmorniji, ali za njega dvojbi nije bilo jer je zatražio da igra i na gostovanju kod Turske - pišu španjolski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadali su se 'kraljevi' da će Luka polako sve manje igrati za 'vatrene', ali Modrić je svoje rekao.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • petarpan242 07.03.2023.

    luka manolić

  • Duxulus94 07.03.2023.

    Luka ikono..jos da nije one mrlje sa maminjon..al.koga briga samo ostani jos s nama ...

  • komentator Luka10 07.03.2023.

    lijepo ti odradi još jednu sezonu u realu, za reprezentaciju još odigraš ligu nacija, kvalifikacije za EURO i EURO, i možda olimpijske igre ako budemo igrali, zatim se oprostiš od reala i reprezentacije kao legenda i odi kod arapa pokupiti lovu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare