To je to što me zanima!

Real do prve pobjede u LP! Bayernu prvi set u Salzburgu, Atalanta bez šanse protiv Redsa

Real Madrid je došao do prve pobjede u ovosezonskoj Ligi prvaka i to nakon teške pobjede nad Interom (3-2) u 3. kolu! Precizni su bili Ramos, Rodrygo i Benzema, a za Inter su zabili Ivan Perišić i Lautaro Martinez
Vidi originalni članak

Nakon dva kola ni Real ni Inter nisu znali za pobjedu. Oba kluba su jurišala na prva tri boda u ovosezonskoj Ligi prvaka, a sretniji su bili Madriđani koji su poveli zahvaljujući golu Rodryga u 80. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolski prvak poveo je u 25. minuti nakon što je Hakimi katastrofalno pogriješio, Benzema je presjekao loptu Handanoviču i lagano zabio za 1-0. Osam minuta kasnije bilo je 2-0. Toni Kroos je ubacio iz kornera na prvu stativu, a tamo je bio neuništivi kapetan Sergio Ramos koji je povisio na 2-0.

Inter je bio u padu, koštale su ga silne promašene prilike, a onda je sijevnula jedna munjevita akcija. Brozović je dobio loptu u sredini, poslao poluvisoku prema Barelli koji je sjajno petom pronašao usamljenog Lautara u petercu. Argentinac je odlično reagirao i zabio za 2-1. 

Inter se ugasio nakon prvog primljenog gola, a onda zabio praktički iz ničega. Zaista imponira majstorstvo nevjerojatnog Barelle koji je svojim potezom izbacio trojicu realovaca iz ravnoteže. Potez velemajstora!

U drugom poluvremenu se Real orijentirao na čuvanje rezultata i prepustio posjed Interu koji je opet imao problema u završnici. Falila je prava prilika, a nju su dočekali u 68. minuti. Lautaro je jednu visoku loptu spustio za Perišića koji je prevario Varanea i pogodio suprotno Courtoisov kut za 2-2!

Zidane je bio u panici. Uveo je odmah Luku Modrića, a Real je opet odigrao koliko mu je bilo dovoljno za pobjedu. Znao je kada treba ubosti, a to je napravio Vinicius koji je probio poput strijele lijevu stranu, poslao loptu na suprotni rub šesnaesterca gdje se pojavio Rodrygo i pogodio same rašlje za 3-2.

Real je ovom pobjedom došao do četvrtog boda i izjednačio se sa Šahtarom, a vrh skupine nakon prva tri kola senzacionalno drži Borussia Mönchengladbach koja jedina u ovoj skupini ne zna za poraz. Nijemci imaju pet bodova uz pobjedu i dva remija. Na posljednjem mjestu je Inter koji ima samo dva boda.

Mnogi su prognozirali sjajan i izjednačen susret u Bergamu s puno golova. Ovo posljednje su pogodili, ali Kloppova mašinerija je bila prejaka za Atalantu. Na kraju je pukla petarda, a dominirao je sjajni Diogo Jota koji je zabio hat-trick. Stigao je u Liverpool za 44 milijuna eura i u deset utakmica u svim natjecanjima je utrpao sedam golova.

Salzburg je odigrao izvanrednu utakmicu protiv Bayerna. I da, rezultat itekako vara. Austrijanci su bili u egalu do same završnice, prijetili i napadali, a onda primili četiri gola u posljednjih deset minuta. 

Salzburg je poveo golom Berishe, a Bavarci su preokrenuli golom Lewandowskog iz penala te autogolom Kristensena. No domaćini se nisu predavali. Izjednačio je Okugawa u 66. minuti, ali onda su doživjeli drastičan pad u završnici. Prvo je Boateng povisio na 3-2, a onda u Lewandowski, Sane i Hernandez postavili na konačnih 6-2.

Rezultati; 3. kolo grupne faze Lige prvaka

Real Madrid - Inter 3-2 (Benzema, Ramos, Rodrygo; Lautaro, Perišić)
Atalanta - Liverpool 0-5 (Jota 3x, Salah, Mane)
Manchester City - Olympiacos 3-0 (Torres, Jesus, Cancelo)
Midtjylland - Ajax 1-2 (Dreyer; Antony, Tadić)
Porto - Marseille 3-0 (Marega, Oliveira, Luis Diaz)
Salzburg - Bayern 2-6 (Berisha, Okugawa; Lewandowski 2x, Kristensen ag, Boateng, Sane, Hernandez)

Idi na 24sata

Komentari 41

  • judaspriest 03.11.2020.

    To real😃

  • lamaprd8 03.11.2020.

    Ništa od veze Reala. Valverde jeste radnik ali još je mlad. Kroos je profinjen ali taj se neće uprljati. Casemiro OK. Ali došli su do rezultata i to je najbitnije.

  • komentator__Luka 03.11.2020.

    modriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić

Komentiraj...
Vidi sve komentare