Obavijesti

Sport

Komentari 41

Real do prve pobjede u LP! Bayernu prvi set u Salzburgu, Atalanta bez šanse protiv Redsa

Real do prve pobjede u LP! Bayernu prvi set u Salzburgu, Atalanta bez šanse protiv Redsa

Real Madrid je došao do prve pobjede u ovosezonskoj Ligi prvaka i to nakon teške pobjede nad Interom (3-2) u 3. kolu! Precizni su bili Ramos, Rodrygo i Benzema, a za Inter su zabili Ivan Perišić i Lautaro Martinez

Nakon dva kola ni Real ni Inter nisu znali za pobjedu. Oba kluba su jurišala na prva tri boda u ovosezonskoj Ligi prvaka, a sretniji su bili Madriđani koji su poveli zahvaljujući golu Rodryga u 80. minuti.

Pokretanje videa...

Intervju sa Zlatkom Dalićem 24:15

Španjolski prvak poveo je u 25. minuti nakon što je Hakimi katastrofalno pogriješio, Benzema je presjekao loptu Handanoviču i lagano zabio za 1-0. Osam minuta kasnije bilo je 2-0. Toni Kroos je ubacio iz kornera na prvu stativu, a tamo je bio neuništivi kapetan Sergio Ramos koji je povisio na 2-0.

Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan

Inter je bio u padu, koštale su ga silne promašene prilike, a onda je sijevnula jedna munjevita akcija. Brozović je dobio loptu u sredini, poslao poluvisoku prema Barelli koji je sjajno petom pronašao usamljenog Lautara u petercu. Argentinac je odlično reagirao i zabio za 2-1. 

Inter se ugasio nakon prvog primljenog gola, a onda zabio praktički iz ničega. Zaista imponira majstorstvo nevjerojatnog Barelle koji je svojim potezom izbacio trojicu realovaca iz ravnoteže. Potez velemajstora!

Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan

U drugom poluvremenu se Real orijentirao na čuvanje rezultata i prepustio posjed Interu koji je opet imao problema u završnici. Falila je prava prilika, a nju su dočekali u 68. minuti. Lautaro je jednu visoku loptu spustio za Perišića koji je prevario Varanea i pogodio suprotno Courtoisov kut za 2-2!

Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan

Zidane je bio u panici. Uveo je odmah Luku Modrića, a Real je opet odigrao koliko mu je bilo dovoljno za pobjedu. Znao je kada treba ubosti, a to je napravio Vinicius koji je probio poput strijele lijevu stranu, poslao loptu na suprotni rub šesnaesterca gdje se pojavio Rodrygo i pogodio same rašlje za 3-2.

Real je ovom pobjedom došao do četvrtog boda i izjednačio se sa Šahtarom, a vrh skupine nakon prva tri kola senzacionalno drži Borussia Mönchengladbach koja jedina u ovoj skupini ne zna za poraz. Nijemci imaju pet bodova uz pobjedu i dva remija. Na posljednjem mjestu je Inter koji ima samo dva boda.

Champions League - Group D - Atalanta v Liverpool

Mnogi su prognozirali sjajan i izjednačen susret u Bergamu s puno golova. Ovo posljednje su pogodili, ali Kloppova mašinerija je bila prejaka za Atalantu. Na kraju je pukla petarda, a dominirao je sjajni Diogo Jota koji je zabio hat-trick. Stigao je u Liverpool za 44 milijuna eura i u deset utakmica u svim natjecanjima je utrpao sedam golova.

Salzburg je odigrao izvanrednu utakmicu protiv Bayerna. I da, rezultat itekako vara. Austrijanci su bili u egalu do same završnice, prijetili i napadali, a onda primili četiri gola u posljednjih deset minuta. 

Champions League - Group A - FC Red Bull Salzburg v Bayern Munich

Salzburg je poveo golom Berishe, a Bavarci su preokrenuli golom Lewandowskog iz penala te autogolom Kristensena. No domaćini se nisu predavali. Izjednačio je Okugawa u 66. minuti, ali onda su doživjeli drastičan pad u završnici. Prvo je Boateng povisio na 3-2, a onda u Lewandowski, Sane i Hernandez postavili na konačnih 6-2.

Rezultati; 3. kolo grupne faze Lige prvaka

Real Madrid - Inter 3-2 (Benzema, Ramos, Rodrygo; Lautaro, Perišić)
Atalanta - Liverpool 0-5 (Jota 3x, Salah, Mane)
Manchester City - Olympiacos 3-0 (Torres, Jesus, Cancelo)
Midtjylland - Ajax 1-2 (Dreyer; Antony, Tadić)
Porto - Marseille 3-0 (Marega, Oliveira, Luis Diaz)
Salzburg - Bayern 2-6 (Berisha, Okugawa; Lewandowski 2x, Kristensen ag, Boateng, Sane, Hernandez)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, 3. kolo 21.00 , Madrid, Stadion Alfreda Di Stefana
Real Madrid
Benzema 25', Ramos 33', Rodrygo 80'
3 : 2
Inter
Lautaro 35', Perišić 68'
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj utakmice u Madridu! Real je u sjajnom susretu pobijedio Inter i došao do prve pobjede u ovosezonskoj Ligi prvaka i to tek u trećem kolu.

Španjolci su poveli 2-0 golovima Benzeme i Ramosa, a samo dvije minute kasnije Lautaro je smanjio na 2-1. Inter je dominirao u drugom dijelu dok su se realovci orijentirali na čuvanje rezultata. To ih je pak skoro koštalo nakon što je Perišić u 68. minuti sjajno pogodio za 2-2. Ipak, kada je trebalo ubosti, Real je to napravio. 

Vinicius je probio lijevu stranu i dodao na skroz drugi šesnaesterac za Rodryga koji je zabio za pobjedu.

Real je došao do četvrtog boda, a Inter nakon tri kola i dalje ne zna za pobjedu. Posljednji je u skupini s dva boda...

89'

Pokušava Inter pritisnuti u samoj završnici i doći do novog izjednačenja. Gledali smo baš sjajan susret, a Real se upalio točno kada mu je trebalo...

85'

Što je sada napravio Karim Benzema? Dobio je serviranu loptu na tri metra od gola. Handanovič je već bio praktički svladan, Francuz je imao lagani zadatak, ali loptu je nespretno zahvatio i od poda ga je pogodila u ruku. 

82'

Upravo u isto vrijeme, kada je Real zabio treći gol, spasio se i Bayern protiv Salzburga. Okugawa je izjednačio na 2-2 u 66. minuti, a Jerome Boateng je donio novo vodstvo Bavarcima...

80'

Goooooooooooooooooooool! Real ima 3-2! Vinicius je projurio po lijevoj strani i poslao prizemnu loptu skroz na drugi dio šesnaesterca gdje je bio mladi Rodrygo. Brazilac je iz prve opalio i sjajno pogodio za novo Realovo vodstvo...

Komentari 41